+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » Nenäpäivän Lounasdisko

Takaisin hakutuloksiin

Nenäpäivän Lounasdisko

pe 8.11.2019 klo 11:00 – 13:00

Auta meitä auttamaan Nenäpäivänä!

Seinäjoen kansalaisopisto päätti lähteä yhdessä Preppaamon ja Healthy kids of Seinäjoen kanssa auttamaan maailman lapsia Diskotanssin tahtiin ja lettujen kera!

Tule mukaan ulkoilma-diskoon Seinäjoen keskustorille perjantaina 8.11. klo 11.00-13.00!
Torilla upeasti valaistu diskoteltta, diskotahdeista vastaa Preppaamo, mutta mukana on vierailevana dj:nä myös kaupunginjohtaja Jorma Rasinmäki. Lisäksi paikan päällä onnenpyörä huikeine palkintoineen sekä lettukahvila, mistä saa paikan päällä paistettuja plättyjä - hinnan voi määritellä itse, tuotto menee nenäpäivä-keräykseen!

Torin lähellä olevat yritykset voivat myös tilata kansalaisopistolta pop-up-diskotuspalvelua perjantaina lounasaikaan. Opiston iskuryhmä on varustautunut diskolampuin pitämään diskovarttia, joista tilaaja maksaa haluamansa summan suoraan keräykseen. Diskotuspalvelun voit tilata myös etukäteen, ota yhteyttä Lauraan: laura.kivimakiseinajoki.fi

Haastamme sinut mukaan lahjoittamaan Nenäpäiväkeräykseen, lahjoituksen voit tehdä jo nyt etukäteen Nenäpäivän nettilipas

Aika:

pe 8.11.2019 klo 11:00 – 13:00

Tapahtumapaikka ja osoite: Seinäjoen keskustori
Kalevankatu 7
Järjestäjä: Seinäjoen kansalaisopisto, Preppaamo, Healthy kids of Seinäjoki
Internet: http://www.seinajoki.fi/varhaiskasvatusjakoulutus/kansalaisopisto/tapahtumat_0.html
Internet: https://www.facebook.com/events/2477832132464262/

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on puolukka?

Kommentit

Ei kommentteja