+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » Reino Nordin – Meidän valo

Takaisin hakutuloksiin

Reino Nordin – Meidän valo

la 7.12.2019 klo 19:00

Reino Nordin ja Warner Music Finland aloittavat yhteistyön. Yhteistyö alkaa näyttävästi, kun Reino lähtee joulukuussa uransa ensimmäiselle kirkkokiertueelle. Meidän valo -kiertueella kuullaan akustisempia versioita Reinon hittibiiseistä sekä muutamia joulunajan klassikoita. Kirkkokiertue on Reinon mielestä täydellinen tapa tuoda musiikki lähemmäs kuulijoita: kaikki eivät pääse tai halua tulla klubeille tai festivaaleille, mutta kaikenikäiset voivat tulla kirkkoon.

-Kirkossa konsertoiminen on minulle uusi aluevaltaus, ja senkin vuoksi kiertue tulee varmasti olemaan mieleenpainuva. Kirkko on puhdas ja välitön paikka yhdistää ihmiset ja musiikki. Siellä laulut tulevat myös esiin eri tavalla. Mukaan tulee iso liveorkesteri jousineen, joten sovitusten lisäksi myös kokoonpano tulee olemaan hyvin erilainen kuin normaalisti. Odotan kiertuetta suurella innolla, Reino jatkaa.
Aika:

la 7.12.2019 klo 19:00

Tapahtumapaikka ja osoite: Lakeuden Ristin kirkko, Koulukatu 24, 60100 Seinäjoki
Järjestäjä: Warner Music Live
Internet: https://www.facebook.com/events/1350013218507842/
Internet: https://www.ticketmaster.fi/event/reino-nordin-meidan-valo-lippuja/267403

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Oma maa mansikka, muu maa mikä?

Kommentit

Ei kommentteja