+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » Armas-festivaali

Takaisin hakutuloksiin

Armas-festivaali

ti 1.10.2019 klo 12:00 – su 13.10.2019 klo 16:00

Armas-festivaali valloittaa kaupungin 1.-13.10.!

Ikääntyneiden kulttuurifestivaali Armas juhlistaa ikääntymistä, kulttuuria ja tekee ikääntymisen teemoja näkyväksi taiteen keinoin. Armaksessa parrasvaloissa ovat myös ikääntyneet taiteilijat! Kaupunki täyttyy kulttuuriohjelmasta lokakuun kahtena ensimmäisenä viikkona: lokakuun ensimmäisellä viikolla juhlitaan Armas-festivaalin avajaisia ja toisella viikolla ohjelma jatkuu myös Vanhustenviikon merkeissä.

Lähde rohkeasti nauttimaan ohjelmasta, josta löytyy jokaiselle jotakin!

Tarkat tiedot ohjelmasta:

seinajoki.fi/armas-festivaali
Aika:

ti 1.10.2019 klo 12:00 – su 13.10.2019 klo 16:00

Järjestäjä: Armas-festivaalin ohjelmaa tuottaa ja koordinoi Seinäjoen kaupungin kulttuuri- ja ikääntyneiden palvelut. Yhteistyössä mukana ohjelmaa tuottamassa: Seinäjoen kaupungin liikuntapalvelut sekä elinvoiman toimiala, Seinäjoen kaupunginkirjasto, Etelä-Pohjanmaan liitto, Seinäjoen kansalaisopisto, Etelä-Pohjanmaan Muistiyhdistyksen Kylille kulttuuria- toiminta ja Kortteleihin kulttuuria –hanke, Seinäjoen kaupunginteatteri, Seinäjoen kaupunginorkesteri, Kulttuurikollektiivi Silta, Seinäjoen lukio, MLL Seinäjoen osasto, Järjestötalo ja Selmu ry/Preppaamo.
Internet: www.seinajoki.fi/armas-festivaali
Lisätietoja: tuottaja Henna Meriläinen
Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut
p. 044 754 1618

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on aurinko?

Kommentit

Ei kommentteja