+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » Valtakunnalliset TYP-päivät 8.-9.10.2019 Seinäjoella

Takaisin hakutuloksiin

Valtakunnalliset TYP-päivät 8.-9.10.2019 Seinäjoella

ti 8.10.2019 – ke 9.10.2019

Valtakunnallisia TYP-päiviä on järjestetty yli 10 vuoden ajan ja ne ovat monialaisen työllisyyden hoidon verkoston vuosittainen kohtauspaikka. Tänä vuonna päivät järjestetään ensimmäistä kertaa Seinäjoella. Ne keräävät 8.-9.10. Seinäjoki Areenalle yhteensä 530 alan ammattilaista ja kokemusasiantuntijaa.

Työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu (TYP) on toimintamalli, jossa palvelevat kunnan sosiaali- ja terveyspalvelujen, TE- toimiston ja Kelan työntekijät yhdessä. Tavoitteena on selvittää asiakkaan elämäntilannetta kokonaisvaltaisesti, poistaa mahdollisia työllistymisen esteitä ja edistää osaamista sekä työkykyä. Asiointi on asiakkaalle henkilökohtaista, helppoa ja sujuvaa. Seinäjoella pidettävillä TYP-päivillä hakuamme korostaa asiakasosallisuutta ja tuoda esiin heidän kokemuksiaan ja näkemyksiään palveluverkostostamme.

TYP-päivien ohjelma

Seinäjoki kerää samaan aikaan ison joukon alan ammattilaisia ympäri maata paikalle, sillä samaan aikaan järjestetään TEM:n aluekehityspäivät OmaSP Stadionilla. Verkostoituminen, tiedonvaihto ja yhteistyön teemat tulevat näkymään vilskeenä myös katukuvassa, kun Seinäjoki tulee tutuksi ympäri maata saapuville vieraille.

Tapahtuma maksullinen, ilmoittautuminen päättynyt 16.9.2019

Aika:

ti 8.10.2019 – ke 9.10.2019

Tapahtumapaikka ja osoite: Seinäjoki Areena, Kirkkokatu 23, 60220 Seinäjoki
Lisätietoja: vs. TYP-johtaja Anu Tikkala
anu.tikkala@seinajoki.fi, p. 044 4181 183

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä on paikka, mistä lainataan kirjoja?

Kommentit

Ei kommentteja