+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » Liisa Matveinen ja Tellu Turkka

Takaisin hakutuloksiin

Liisa Matveinen ja Tellu Turkka

pe 11.10.2019 klo 19:00 – 21:00

Liisa ja Tellu: Mateli 20 vuotta!

Liisa Matveinen ja Tellu Turkka, suomalaisen kansanlaulun grand old ladyt ovat jälleen yhdistäneet voimansa. Mateli Kuivalattaren ja muiden naisrunolaulajien vanhat runot heräävät eloon näiden taitavien muusikoiden ja uraauurtavien lauluntaitajien käsittelyssä. Naisten äänet kattavat sävyt herkästä hurjaan, kauniista rujoon ja sulavat yhteen niin, ettei kuulija voi niitä erottaa. Duon ensimmäinen yhteinen levy, Mateli, ilmestyi vuonna 1999 Kansanmusiikki-Instituutin julkaisemana. Ikiaikaiset laulut ovat kestäneet ajan hammasta ja laulut ovat tämän duon esittäminä vain vahvistuneet ja syventyneet elämänkokemuksen karttuessa.

Liput 12/10 € tuntia ennen ovelta.
Aika:

pe 11.10.2019 klo 19:00 – 21:00

Tapahtumapaikka ja osoite: Hotelli-ravintola Alma
Järjestäjä: Sibelius-Akatemia Seinäjoki
Internet: https://www.uniarts.fi/seinajoki

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on puolukka?

Kommentit

Ei kommentteja