+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » Riitta Paakki Quartet

Takaisin hakutuloksiin

Riitta Paakki Quartet

ti 5.11.2019 klo 19:00 – 21:00

Jazzmusiikin tohtori, pianisti Riitta Paakki on tutustunut syvällisesti Blue Noten 1960-luvun kultakauteen, ja tuon ajan vaikutteita kuullaan Riitta Paakki Qartetin kaikkien solistien ilmaisussa. Paakin sävellyksistä koostuva ohjelmisto huokuu kypsää näkemystä ja positiivista asennetta.

Riitta Paakki Quartet julkaisi ensimmäisen albuminsa Live at Koko Jazz Club elokuussa 2018 Koko Records -levymerkille. Levy on saanut hyviä arvioita ja kansainvälistä huomiota muun muassa Japanissa, jossa albumi myös julkaistiin. Konsertissa kuullaan levyn materiaalia, uusia kappaleita ja valikoituja afroamerikkalaisia helmiä.

Riitta Paakki väitteli vuonna 2016 jazzmusiikin tohtoriksi ensimmäisenä pianistina Sibelius-Akatemiassa. Tutkimuskohteenaan Paakilla olivat Herbie Hancockin pianosoolot Wayne Shorterin vuoden 1964 Speak No Evil -levyllä. "Hänen soitossaan yhdistyvät ylivertaisesti ne piirteet, joita tavoittelen itsekin", Paakki kertoo Hancockiin viitaten, tarkoittaen “vastustamatonta ja vaivatonta svengiä sekä hienostuneita harmonioita".

Riitta Paakki – piano, sävellykset
Manuel Dunkel – saksofoni
Kaisa Mäensivu – basso
Joonas Riippa – rummut

Liput 12/10 € ovelta tuntia ennen konserttia.
Pöytävaraukset hotelli-ravintola Alma, p. 06-4215200.
Aika:

ti 5.11.2019 klo 19:00 – 21:00

Tapahtumapaikka ja osoite: Hotelli-ravintola Alma
Järjestäjä: Sibelius-Akatemia Seinäjoki
Internet: https://www.uniarts.fi/seinajoki

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä on paikka, mistä lainataan kirjoja?

Kommentit

Ei kommentteja