+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » Kerro esineesi tarina

Takaisin hakutuloksiin

Kerro esineesi tarina

ke 9.10.2019 klo 16:00 – 18:00

Onko sinulla erikoinen, mielenkiintoinen, perin tavallinen tai muuten vain itsellesi tärkeä esine, jonka tarinan haluat kertoa muillekin? Liittyykö esine Seinäjokeen tai Etelä-Pohjanmaahan? Kertooko esine lapsuudestasi, onko se peritty edellisiltä sukupolvilta tai onko se jokin nykypäivän esine, jota ilman et tulisi toimeen? Esineesi voi vastata johonkin näistä kysymyksistä tai sitten olla jotain ihan muuta. Tärkeintä on, että esineeseen liittyy jokin tarina.

Tule jakamaan esineesi tarina Etelä-Pohjanmaan museon Kivinavetalle. Ota esineesi tai kuva esineestä mukaasi. Voit tulla myös vain kuuntelemaan toisten tarinoita. Tapahtumassa myös mielenkiintoisia esineitä museon kokoelmista.

Aika:

ke 9.10.2019 klo 16:00 – 18:00

Tapahtumapaikka ja osoite: Etelä-Pohjanmaan museo, Kivinavetta, Törnäväntie 23
Järjestäjä: Seinäjoen museot, Seinäjokelaisten kaupunkihistoria -hanke
Internet: http://www.seinajoki.fi/kulttuurijaliikunta/Etela-Pohjanmaanmaakuntamuseo.html

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä on paikka, mistä lainataan kirjoja?

Kommentit

Ei kommentteja