+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » Triplalyhäri pääkirjastossa

Takaisin hakutuloksiin

Triplalyhäri pääkirjastossa

la 25.1.2020 klo 14:00 – 15:00

Tiilikainen Brothersin elokuvanäytös Triplalyhäri sisältää kolme keskenään hyvin erilaista lyhytelokuvaa:

Mua pelottaa (2018, 10 min, Draama) käsittelee kuoleman ja hyvästijätön teemoja vakavasti sairaan miehen ja hänen läheistensä näkökulmasta. Kyseessä ei ole juonivetoinen elokuva, vaan toteutuksessa on pyritty ennen kaikkea vahvaan tunnelman luontiin ja mahdollisimman elokuvalliseen ilmaisuun.

Kultapoika (2019, 23 min, Komedia) on kepeän kirpeä komedia elämässään täydellisesti epäonnistuneesta miehestä, joka fantasioi itselleen miellyttävämmän todellisuuden, jossa hän saa lopultakin olla kaikkea sitä mistä on aina haaveillut. Tämän "menestystarinan" hahmot ja tilanteet ovat alusta lähtien hieman vinksallaan ja mitä pidemmälle tarina edistyy, sitä enemmän säröjä siihen ilmaantuu todellisuuden kylmän kouran pyrkiessä särkemään huolella rakennetun illuusion.

The Sad Lady (2019, 14 min, Kauhu) on rohkeasti eri lajityyppejä sekoittava visuaalinen runo, jossa on elementtejä niin mysteerielokuvasta, kauhugenrestä kuin kokeilevasta taide-elokuvastakin. Lynchmäisenä mysteerinä etenevässä elokuvassa ei ole varsinaista dialogia lainkaan, sillä se on rakennettu runouden, kuvallisen ilmaisun ja tarkoin harkitun äänisuunnittelun varaan.

Tapahtuman ikäraja on K-16. Elokuvien yhteiskesto on 47 minuuttia.

Aika:

la 25.1.2020 klo 14:00 – 15:00

Tapahtumapaikka ja osoite: Aallon kirjaston studio, Koulukatu 21, Seinäjoki
Järjestäjä: Tiilikainen Brothers ja Seinäjoen kaupunginkirjasto
Internet: https://tiilikainenbrothers.fi/

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mustikka?

Kommentit

Ei kommentteja