+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » Asunnottomien yön tapahtuma pääkirjaston edustalla

Takaisin hakutuloksiin

Asunnottomien yön tapahtuma pääkirjaston edustalla

to 17.10.2019 klo 17:00 – 19:00

Kaikille avoin kansalaistapahtuma järjestetään Seinäjoen pääkirjaston edustalla torstaina 17.10. Tapahtumalla halutaan lisätä ihmisten tietoisuutta asunnottomuudesta ilmiönä ja edistää asunnottomien asemaa. Tapahtumassa on tarjolla kaikille riisipuuroa, vapaaehtoisten kutomia lapasia asunnottomille ja muuta oheistoimintaa, keskustelua asunnottomuuden syistä, seurauksista ja avun saamisesta. Kansalaistapahtumassa on mahdollisuus kuulla kokemuksia asunnottomuudesta ja keskustella asunnottomuuden kanssa työskentelevien eri toimijoiden kanssa. Paikan päällä ovat muun muassa Seinäjoen kaupungin asumisneuvojat, KELA, Seinäjoen seurakunnan diakoniatyö, kokemusasiantuntija.

Kirjaston lukuportaikossa klo 18.00–18.30 puheenvuoroja asunnottomuudesta:

- Harri Jokiranta, projektinjohtaja, Etelä-Pohjanmaan sote- ja maakuntauudistus

- Henna Rantasaari, Seinäjoen kaupunginvaltuutettu

- Kata, kokemusasiantuntija

Tapahtuman järjestäjinä toimivat:

Olkkari - Kokemus- ja vertaistoimijat ry, EHYT ry, Seinäjoen seurakunta, Kriisikeskus Mobile, KRIS-Etelä-Pohjanmaa ry, Suomen Hortonyhdistys, Järjestötalo, Toimintojentalo, KELA, Seinäjoen kaupungin aikuissosiaalityö, Päihdeklinikka ja Etsivä Nuorisotyö, Seinäjoen Seudun Sotilaskotiyhdistys ry:n Sotilaskotisisaret, Seinäjoen kaupunginkirjasto

Aika:

to 17.10.2019 klo 17:00 – 19:00

Tapahtumapaikka ja osoite: Pääkirjasto Apila, Alvar Aallon katu 14, Seinäjoki

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä on paikka, mistä lainataan kirjoja?

Kommentit

Ei kommentteja