+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » Ihmisyyden elokuvafestivaali: Breakin´ Limits – A Woman´s Journey to Breakdancing

Takaisin hakutuloksiin

Ihmisyyden elokuvafestivaali: Breakin´ Limits – A Woman´s Journey to Breakdancing

ke 18.9.2019 klo 18:15 – 19:15

Seinäjoen kaupunginkirjasto ja Scandinavian International Film Festival esittävät:

Ihmisyyden elokuvafestivaali

Seinäjoen pääkirjastossa järjestetään syyskuussa jo kolmatta kertaa Ihmisyyden elokuvafestivaali. Elokuviin on vapaa pääsy.

Breakin´ Limits – A Woman´s Journey to Breakdancing, -dokumentissa seurataan kahta naista, jotka alkavat aikuisiällä harrastaa breakdancea ja treenata lajin SM-kisoihin. Dokumenttia on kuvattu Suomessa, Ruotsissa ja Yhdysvalloissa ja siinä haastatellaan mm. legendaarista breikkaria Remindia, ruotsalaista 80-vuotiasta breikkaria Crazy Grandma´ta ja muita alan ammattilaisia. Dokumentissa pohditaan, miksi naisten on vaikeampaa aloittaa breikki ja onko sen harrastamiseen ikärajaa? Ohjaaja Hiski Hämäläinen on aikaisemmin tehnyt mm. neljä dokumenttielokuvaa breikistä ja hiphop-dekkarisarjan Beat City. (Suomi 2018, 60 min, kielet suomi ja englanti)

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä indie-elokuvafestivaali Scandinavian International Film Festivalin (SCIFF) kanssa. Ohjelmiston teemoja ovat monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo, rasismi, köyhyys, pakolaisuus ja ihmisoikeudet.

Aika:

ke 18.9.2019 klo 18:15 – 19:15

Tapahtumapaikka ja osoite: Aallon kirjaston Studio, Koulukatu 21.
Järjestäjä: Seinäjoen kaupunginkirjasto ja Scandinavian International Film Festival

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on aurinko?

Kommentit

Ei kommentteja