+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » Dokumentaristi Arvo Tuominen Karjalan kunnailla ja Putinin hovissa

Takaisin hakutuloksiin

Dokumentaristi Arvo Tuominen Karjalan kunnailla ja Putinin hovissa

ma 28.10.2019 klo 18:00 – 19:00

Tietokirjailija-dokumentaristi Arvo Tuominen esitelmöi viime vuonna ilmestyneestä Karjala - koko tarina -teoksesta ja juuri julkaistusta Putin - koko tarina -elämäkerrastaan. Tilaisuus on kaikille avoin, ja luennon päätyttyä varataan aikaa myös lyhyeen keskusteluun ja kysymysten esittämiseen.

Karjalan Liitto valitsi Tuomisen Karjala-kirjan vuoden 2018 karjalaiseksi kirjaksi. Perusteluissa arvostettiin sitä, että "se tuo esille lukuisin esimerkein koko karjalaisen heimon vuosituhansien historian - Karjalankannakselta Vienan Karjalaan ja Tverin alueelle saakka". Monin tunnustuksin palkittu Arvo Tuominen kuvailee Putin-elämäkerrassaan kovanyrkkisen kamppailu-urheilijan Vladimir Putinin luokkaretkeä Leningradin sivukujilta ja vakoilun vainoharhaisen maailman kautta Kremlin kullattuihin saleihin.

Aika:

ma 28.10.2019 klo 18:00 – 19:00

Tapahtumapaikka ja osoite: Pääkirjasto Apilan Jaaksi-sali, Alvar Aallon katu 14, Seinäjoki
Järjestäjä: Etelä- ja Keski-Pohjanmaan tietokirjailijat ja Seinäjoen kaupunginkirjasto

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Oma maa mansikka, muu maa mikä?

Kommentit

Ei kommentteja