+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » 4H-kerhot alkavat

Takaisin hakutuloksiin

4H-kerhot alkavat

ma 2.9.2019 – pe 6.9.2019 klo 09:26

4H-kerho on iloista toimintaa, parhaita kavereita ja yhdessä viihtymistä. 4H-kerho on sinun juttusi, jos haluat tehdä ja kokeilla uusia asioita. Kerhossa leikitään, askarrellaan, kokataan, pelataan ja retkeillään. Kerhoon voi tulla turvallisin mielin, sillä ohjaajina toimivat koulutetut vapaaehtoiset kerhonohjaajat. Ohjaajan kanssa kerholaiset saavat yhdessä suunnitella kerhokauden ohjelman.

Huom! Lapsille, joilla on koulussa avustaja, tulee järjestää avustaja myös kerhoon.

Huomioithan, että kerhossa voi käydä tutustumassa ilmaiseksi kerran, jonka jälkeen maksetaan joko 4H-jäsenmaksu 35€ tai kerhomaksu 40€. Ensimmäisellä kerhokerralla kerholainen saa mukaansa ilmoittautumislomakkeen, jonka kerholainen täyttää yhdessä huoltajansa kanssa ja palauttaa kerhonohjaajalleen seuraavalla kerhokerralla. (Ohjaajat eivät voi ottaa jäsen- tai kerhomaksua käteisenä vastaan vaan jäsenmaksu laskutetaan aina Suomen 4H-liiton kautta ja kerhomaksu 4H-yhdistyksen kautta). 4H-jäsenet ovat vakuutettuja kaikissa 4H:n järjestämissä kerhoissa ja tapahtumissa.

Tarkemmat kerhopaikat ja -ajat löytyvät kotisivuiltamme.
Aika:

ma 2.9.2019 – pe 6.9.2019 klo 09:26

Tapahtumapaikka ja osoite: Eripuolilla Seinäjokea,Nurmoa, Peräseinäjokea ja Ylistaroa
Järjestäjä: Seinäjoen 4H-yhdistys
Internet: https://seinajoki.4h.fi/kerhot/
Lisätietoja: 040-8378355/4H-Tiina

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mansikka?

Kommentit

Ei kommentteja