+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » Perinnöllinen korkea kolesteroli -verkkoseminaari pääkirjastossa

Takaisin hakutuloksiin

Perinnöllinen korkea kolesteroli -verkkoseminaari pääkirjastossa

ti 24.9.2019 klo 18:00 – 19:30

Perinnöllinen korkea kolesteroli eli FH-tauti on yksi yleisimmistä perinnöllisistä sairauksista Suomessa. On laskettu että 10 000 suomalaista sairastaa sitä, suurin osa tietämättään. Suomen Sydänliitto ja Etelä-Pohjanmaan Sydänpiiri tarjoavat aiheesta lisätietoa tiistaina 24.9.2019 klo 18 verkkoseminaarissa. Verkkoseminaarissa kuulet viimeisimmät tiedot aiheesta. Mitä korkea kolesteroli aiheuttaa, miten perinnöllinen korkea kolesteroli todetaan, ja miten sitä voidaan hoitaa.

Verkkoseminaarin asiantuntijoina lääketieteen emeritaprofessori Marja-Riitta Taskinen, joka yksi kansainvälisesti tunnustetuimmista suomalaistutkijoista, sekä Sydänliiton ylilääkäri, kardiologi Anna-Mari Hekkala.

Aika:

ti 24.9.2019 klo 18:00 – 19:30

Tapahtumapaikka ja osoite: Pääkirjasto Apilan Jaaksi-sali, Alvar Aallon katu 14, Seinäjoki
Järjestäjä: Etelä-Pohjanmaan Sydänpiiri, Seinäjoen kaupunginkirjasto

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mansikka?

Kommentit

Ei kommentteja