+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » Euroopan kielten päivä Seinäjoella / European Day of Languages at Seinäjoki

Takaisin hakutuloksiin

Euroopan kielten päivä Seinäjoella / European Day of Languages at Seinäjoki

pe 27.9.2019 klo 14:00 – 18:00

Etelä-Pohjanmaan liiton EU-tietokeskus yhteistyökumppaneineen järjestää kaikille avoimen Euroopan kielten päivän tapahtuman Seinäjoen Apila-kirjastossa. Tapahtumassa on monenlaista aktiviteettia ja tietoa kieliin ja kielten opiskeluun liittyen kaikenikäisille.

Ohjelmassa:

Speak dating - Kielten opiskelua pikadeittaustyyliin Jaaksi-salissa klo 14–18. Ohjelmanumerossa osallistujat pääsevät tutustumaan uusiin kieliin natiivipuhujien johdolla lyhyissä noin 10 minuutin vuoroissa. Tutustumiaan kieliä voi suorittaa kielipassiin, mitä vastaan saa pieniä palkintoja. Tällä hetkellä mukana on ainakin seitsemän kieltä: kreikka, espanja, italia, venäjä, puola, saksa ja portugali, ja lisää kieliä varmistuu lähiviikkoina!

Ystävyysseurat esittäytyvät. Paikalliset ystävyysseurat esittäytyvät Jaaksi-salissa klo 14–18 omilla pisteillään. Pisteillä pääset tutustumaan seurojen toimintaan sekä myös eri maiden kulttuureihin erilaisten tehtävien kautta.

Seinäjoen Kansalaisopisto esittäytyy Jaaksi-salissa omalla tietopisteellään. Pisteellä pääset tiedustelemaan kieltenopiskelumahdollisuuksista Seinäjoella. Luvassa myös kieltä kutkuttavia pelejä!

Ruotsinkielinen satutuokio lapsille. Svenska Föreningenin kielikylpy jalkautuu kirjaston lastenosastolle satutuokion muodossa. Tarkempi aika varmistuu myöhemmin.

Yhteistyössä mukana: Seinäjoen kaupungin kirjasto, Seinäjoen kansalaisopisto, Svenska Föreningen i Östermyra, Seinäjoen Suomi-Ranska yhdistys.

Tapahtumatietoja päivitetään EU-tietokeskuksen nettisivuille: www.epliitto.fi/eu-tietokeskus Lisätietoja tapahtumasta antaa Hanna Meriläinen, Etelä-Pohjanmaan liitto, hanna.merilainen(at)etela-pohjanmaa.fip. 0400 241813.

****

INFO IN ENGLISH:

European Day of Languages at Seinäjoki on 27th SEP 2019

The EU information centre of South Ostrobothnia is organising a language day event at Apila-library on the 27th of September (2 - 6pm). In the event various activities are organized where participants can learn about languages and test their language skills in different European languages. The event is free and open for everyone!

Program:

Speak Dating. Come find your match-language-in-heaven!In the speak dating participants can try out different European languages in short 10-minute sessions with the guidance of a native speaker. Participants can collect the languages in a “language passport" and get prizes based on their activity. So far at least seven languages are in including Greek, Spanish (Argentinian), Italian, Russian, Polish, German and Portuguese. More languages will be announced later!

Local Friendship Associations will be present at Jaaksi Hall between 2 and 6 pm. At their stands you can learn about their activities and participate in various activities such as quizzes etc.

Seinäjoki Adult Education Centre will also be presenting their activities at Jaaksi Hall. On their desks you can learn about their language education.

Fairy tales in Swedish. The language immersion teacher from the Swedish Association will read fairy tales in Swedish for children at the children books section.

More program will be announced later. The event info will be updated on the EU information centers website: www.epliitto.fi/eu-tietokeskusFor more info please contact: Hanna Meriläinen, hanna.merilainen(at)etela-pohjanmaa.fi, +358400241813

Aika:

pe 27.9.2019 klo 14:00 – 18:00

Tapahtumapaikka ja osoite: Pääkirjasto Apilan Jaaksi-sali, Alvar Aallon katu 14, Seinäjoki
Järjestäjä: Etelä-Pohjanmaan liiton EU-tietokeskus ja Seinäjoen kaupunginkirjasto

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mustikka?

Kommentit

Ei kommentteja