+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » Taidehallin Puistovärikylpy Kirkkopuistossa

Takaisin hakutuloksiin

Taidehallin Puistovärikylpy Kirkkopuistossa

ke 26.6.2019 klo 13:00 – 14:00

Taidehallin värikylpytyöpajat jalkautuvat kesäkuussa puistoihin! Viimeinen puistokylpy järjestetään 26.6. Kirkkopuistossa.

Puistovärikylpy on "sisävärikylpyä" kevyempää, joten pajaan voivat osallistua vauvat ja taaperot, 4 kk - 2-vuotiaat.

Työpajoihin on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse taideohjaaja Minna Autiolle, minna.autio(at)seinajoki.fi
Kerro ilmoittautumisviestissäsi lapsen nimi ja syntymäaika, mahdolliset allergiat ja ruoka-ainerajoitteet sekä oma postiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Työpaja toteutuu jos ilmoittautuneita on vähintään 4.

Työpajojen osallistumismaksu on 5 euroa. Osallistuminen maksetaan paikan päällä käteisellä ohjaajalle. Tasaraha helpottaa asiointia.

Työpajat järjestetään säävarauksella. Ilmoittautuneille ilmoitetaan sähköpostitse edellisenä päivänä, mikäli työpaja ei toteudu.

Jos et pääsekään osallistumaan, peruthan ilmoittautumisesi. Tämä helpottaa huomattavasti ohjaajien valmisteluja ja työpajan suunnittelua. Ilmoittautumiset ja perumiset viimeistään työpajaa edellisenä päivänä klo 15 mennessä!

Ota työpajaan mukaan esim. pyyhe tai vanha viltti alustaksi, jonka päällä voitte lapsen kanssa istua ja työskennellä ja jonka saa helposti puhdistettua. Tuo myös pyyhe ja kosteusliinoja lapsen ja omien käsien pyyhkimistä ym. varten. Värikylpy järjestetään ulkona puistossa, joten paikalla ei ole peseytymismahdollisuutta.

Värikylpyä ohjaavat taidekasvattaja Elina Teitti ja taideohjaaja Minna Autio. Käytämme Porin lastenkulttuurikeskuksessa kehitettyä virallista Vauvojen värikylpy -metodia. Alla on tietoa värikylpy-työpajasta ja sen kulusta, lue teksti ennen työpajaan tuloa, jos toiminta ei ole vielä tuttua.

Aika:

ke 26.6.2019 klo 13:00 – 14:00

Tapahtumapaikka ja osoite: Kirkkopuisto (Lakeuden ristin takana sijaitseva puistoalue)
Järjestäjä: Seinäjoen taidehalli
Internet: https://www.facebook.com/events/393930998130666/?event_time_id=393931001463999

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on aurinko?

Kommentit

Ei kommentteja