+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » Seitsemän askelmaa Aalto-keskuksen ytimeen

Takaisin hakutuloksiin

Seitsemän askelmaa Aalto-keskuksen ytimeen

to 5.9.2019 klo 18:00 – 20:00

Alvar Aallon rakennuksia analysoidaan usein henkilö- ja taidehistorian menetelmillä, mutta näillä on vaikea päästä kiinni itse arkkitehtuuriin. Italialainen professori Bruno Zevi kehitti 1970-luvulla erityistä kielioppia, jonka avulla modernia arkkitehtuuria voisi ymmärtää sen omista lähtökohdista käsin. Arkkitehti (SAFA, TkT) Ari Hynysen luennolla tehdään matka Seinäjoen Aalto-keskuksen ytimeen Zevin tulkinta-avaimia hyödyntäen.


Tapahtuma liittyy Euroopan kulttuuriympäristöpäiviin 2.-8.9.2019.
Kulttuuriympäristöpäivien teema Suomessa on tänä vuonna Viihteen ja taiteen tiloissa. Euroopan kulttuuriympäristöpäivien tapahtumia järjestävät museoiden lisäksi muun muassa monet koulut ja yhdistykset ympäri Suomen.

Aika:

to 5.9.2019 klo 18:00 – 20:00

Tapahtumapaikka ja osoite: Valtuustosali, Seinäjoen kaupungintalo, Kirkkokatu 6, 60100 Seinäjoki
Järjestäjä: Seinäjoen museot

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on puolukka?

Kommentit

Ei kommentteja