+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » Kokemuskävely Seinäjoen keskusta-alueella

Takaisin hakutuloksiin

Kokemuskävely Seinäjoen keskusta-alueella

la 7.9.2019 klo 13:00

Mitkä ovat Seinäjoen suosikki- ja inhokkirakennukset? Kokemuskävelyllä kierretään lyhyt lenkki keskusta-alueella ympäristöä havainnoiden ja rakennuksista keskustellen. Muuttuvatko ennakkokäsitykset kaupungista, kun sitä pysähtyy katsomaan kulttuuriympäristönä?Tapahtuma liittyy Euroopan kulttuuriympäristöpäiviin 2.-8.9.2019.
Kulttuuriympäristöpäivien teema Suomessa on tänä vuonna Viihteen ja taiteen tiloissa. Euroopan kulttuuriympäristöpäivien tapahtumia järjestävät museoiden lisäksi muun muassa monet koulut ja yhdistykset ympäri Suomen.

Aika:

la 7.9.2019 klo 13:00

Tapahtumapaikka ja osoite: Suojeluskunta- ja lottamuseo, Kauppakatu 17
Järjestäjä: Seinäjoen museot

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Oma maa mansikka, muu maa mikä?

Kommentit

Ei kommentteja