+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » Järjestömarkkinat

Takaisin hakutuloksiin

Järjestömarkkinat

la 18.5.2019 klo 11:00 – 14:00

Tervetuloa katsastamaan millainen voima löytyy Seinäjoen alueen järjestöistä, yhdistyksistä ja seuroista! Eri yhdistyksiä mukanan n.50. Järjestömarkkinoilta löytyy varmasti kaikille jotakin omaan elämään sopivaa toimintaa.

Kauppatori (Torikeskuksen tori) täyttyy monipuolisella järjestöjen esittelyllä. Luvassa ainakin tanssia, esityksiä, laulua, karaokea, pelejä, leikkejä ja usean eri sosiaali- tai terveysjärjestön suorittamia terveysmittauksia. Tapahtumassa myös mielenkiintoinen pyöreän pöydän keskustelu järjestötyöhön liittyen.

Järjestöt ovat mukana arjessa monella tapaa: ne antavat tukea ja neuvontaa, vertaisuutta, yhdessä olemista ja tekemistä – yhteisöllisyyttä ja osallisuutta! Tarkoitus on esitellä Seinäjoen monipuolista järjestö- ja yhdistystoimintaa mielekkäällä tavalla toiminnan kautta.

Tervetuloa mukaan!
Aika:

la 18.5.2019 klo 11:00 – 14:00

Tapahtumapaikka ja osoite: Seinäjoen kauppatori. Kauppatori 2
Internet: http://uusiep.fi/ajankohtaista/jarjestomarkkinat-etela-pohjanmaan-kunnissa-6-18-5-2019/

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja