+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » Byte - Lakeuden suurin pelitapahtuma

Takaisin hakutuloksiin

Byte - Lakeuden suurin pelitapahtuma

la 18.5.2019 klo 12:00 – 20:00

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Byte – Lakeuden suurin pelitapahtuma muuttaa Seinäjoen Rytmikorjaamon koko perheen vauhdikkaaksi peliareenaksi 18.5.2019. Tapahtuman järjestää Selmu ry ja SeAMKin kulttuurituottajaopiskelijat yhteistyössä SJK eSportsin kanssa.

Toiminnantäyteisessä tapahtumassa koetaan eSM-karsintaturnau lajissa Super Smash Bros. Ultimate, kisaillaan mm. Beat Saberissa Valakia Interactiven VR-nurkkauksessa, testaillaan eri turnauspelejä Qrikka eSportsin ja Kurikan kaupungin eSports-stagella, jamitellaan ED-lavalla Rockbandin parissa ja flossataan Tanssiopisto Miloffin Fortdance-demoissa.

Lisäksi Sepeli ry:n johdolla kisaillaan rennolla otteella pelikehitysjameilla, SEiGA tuo paikalle lautapelejä, paikallinen pelikehitysporukka Zero-e Studios esittäytyy, Ranka ry:n johdolla hypätään LARPin maailmaan ja Fantasialinnan pisteellä päästään syventymään figuurimaalaukseen. Mukana on myös teräviä paneelikeskusteluita, puheenaiheina pelikehitys ja eSports.

Lisätietoa tapahtumasta saa osoitteesta www.byteseinajoki.fi. Meidät löytää myös Facebookista ja Instagramista. Liput myy 10 euron hintaan Tiketti. Tervetuloa pelaamaan Rytmikorjaamolle!
Aika:

la 18.5.2019 klo 12:00 – 20:00

Tapahtumapaikka ja osoite: Rytmikorjaamo, Vaasantie 11 60100 Seinäjoki
Järjestäjä: Selmu ry
Internet: www.byteseinajoki.fi
Internet: https://www.tiketti.fi/byte-rytmikorjaamo-seinajoki-lippuja/60689

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä on paikka, mistä lainataan kirjoja?

Kommentit

Ei kommentteja