+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » OmaSp Stadionfest

Takaisin hakutuloksiin

OmaSp Stadionfest

pe 23.8.2019 – la 24.8.2019

Suomi saa uuden kesäfestivaalin, kun Seinäjoen OmaSp Stadionilla järjestetään 23.8.-24.8.2019 uusi ”jenkkityylinen” stadionfestivaali, OmaSp Stadionfest. Ensimmäisestä järjestämisvuodestaan huolimatta festivaali nousee ohjelmansa puolesta heti varteenotettavien suomalaisfestarien sarjaan, sillä festivaalin ohjelmassa nähdään muun muassa vuoden ainoan keikkansa tekevä hiphop-legenda, Kapasiteettiyksikkö ja kotimaisten vierailevien laulajiensa puolesta historian suurimman keikkansa tekevä, kovaa kansainvälistäkin suosiota nauttiva Apocalyptica Feat.
Aika:

pe 23.8.2019 – la 24.8.2019

Tapahtumapaikka ja osoite: OmaSp stadion. Alaseinäjoenkatu 15, 60220 Seinäjoki.
Internet: https://www.omaspstadion.fi/tapahtumat#omasp-stadionfest-2019

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mansikka?

Kommentit

Ei kommentteja