+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » Seinäjoen keskustan visio -tilaisuus ja työpaja

Takaisin hakutuloksiin

Seinäjoen keskustan visio -tilaisuus ja työpaja

ti 19.3.2019 klo 14:00 – 17:00

Tanskalaisen Gehl Architects -toimiston luova johtaja, skotlantilainen David Sim luennoi tilaisuudessa aiheesta "How to build a good city". Hänelle on kertynyt mittava kokemus kaupunkisuunnittelusta ja erilaisten kaupunkikeskustojen kehittämisestä ympäri maailmaa. David tunnetaan myös inspiroivana opettajana ja luennoitsijana.

Luennon jälkeen on avoin työpajatilaisuus, johon voit tulla ideoimaan ja jakamaan ajatuksiasi Seinäjoen keskustan tulevaisuudesta ja kaupungin kehityksestä. Voit osallistua sekä luennolle että työpajaan tai pelkästään jompaankumpaan.

Ohjelma
klo 14 Esittely ja David Simin avoin luento "How to build a good city"
klo 15 – 17 Avoin työpajatilaisuus

Ilmoittaudu 14.3.mennessä, jotta pystymme suunnittelemaan työpajan järjestelyjä. Ilmoittautuminen osoitteeseen: veli-matti.prinkkila@seinajoki.fi.

Kokonaisvaltaisen aluekehityksen strategia
Seinäjoki on yksi Suomen nopeimmin kasvavista kaupungeista. Sillä on loistavat lähtökohdat kehittyä eläväksi, houkuttelevaksi ja verkostoituneeksi kaupungiksi. Kokonaisvaltaisen aluekehityksen perustaksi tarvitsemme strategian, jonka avulla voimme tunnistaa keskustan potentiaalin ja tilalliset ratkaisut. Näin kehitetään suunnitelma monipuoliselle kaupungille.

Seinäjoen keskustan kehityssuunnitelman visio ja työkalut
Laadimme parhaillaan strategista visiota Seinäjoen keskustan kehityssuunnitelmalle. Tavoitteena on luoda strateginen ohjeistus sekä määrittää suuntaviivat ja arvioida vaihtoehtoisia ratkaisuja vision toteuttamiseksi.

Seinäjoen keskustan visio on Seinäjoen kaupunkisuunnittelun ja kaavoituksen tilaama ja kehittämä työ, joka tehdään yhteistyössä seinäjokelaisen OOPEAA (Office for Peripheral Architecture) toimiston sekä kööpenhaminalaisen Gehl Architects -toimiston kanssa.

OOPEAA (Office for Peripheral Architecture) on palkittu seinäjokelainen arkkitehtitoimisto, jonka toinen toimipiste sijaitsee Helsingissä. Toimiston tuotannossa yhdistyy sekä innovatiivinen ja ikoninen arkkitehtuuri että kaupunki- ja aluesuunnittelu.

Gehl. Architects on kansainvälisesti arvostettu toimija kaupunkisuunnittelun alalla. Toimisto tarjoaa asiantuntemusta kokonaisvaltaisesta kehityksestä, jonka tavoitteena on julkisten tilojen aktivointi tilallisten ratkaisujen avulla. Yritys toimii Kööpenhaminassa, New Yorkissa sekä San Franciscossa.

Aika:

ti 19.3.2019 klo 14:00 – 17:00

Tapahtumapaikka ja osoite: kaupungintalon valtuustosali, Kirkkokatu 6
Järjestäjä: Seinäjoen kaupunki
Lisätietoja: Tapahtuman kielet ovat suomi ja englanti.

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on puolukka?

Kommentit

Ei kommentteja