+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » Sorja: Matkaan taas!

Takaisin hakutuloksiin

Sorja: Matkaan taas!

su 19.5.2019 klo 14:00 – 14:30

Vuonna 2017 Sorja voitti Canta al mar -kuorokilpailussa Espanjassa kaksi kategoriaa, minkä myötä Sorja sai oikeuden osallistua kuorojen Grand Prix of Nations -kilpailuun. Kilpailu järjestetään Göteborgissa Ruotsissa elokuussa 2019. Apilassa kuullaan osa monipuolisesta kilpailuohjelmistosta.

Sorja on vuonna 2010 perustettu eteläpohjalaisten naisten kuoro Seinäjoelta. Kuoroa johtaa Pirjo Kotkaniemi. Sorja tunnetaan ilmaisuvoimaisena kuorona, joka on toteuttanut erilaisia konserttikokonaisuuksia näyttelijöiden, koreografien ja muusikoiden kanssa. Suomen Naiskuoroliitto valitsi Sorjan Vuoden 2015 valopilkuksi. Kotimaassa Sorja on menestynyt Naiskuoroliiton, Viihdekuoroliiton ja Tampereen Sävelen kuorokatselmuksissa.

Aika:

su 19.5.2019 klo 14:00 – 14:30

Tapahtumapaikka ja osoite: Pääkirjasto Apilan Lukuportaikko, Alvar Aallon katu 14, Seinäjoki
Järjestäjä: Sorja ja Seinäjoen kaupunginkirjasto

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja