+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » Lauluyhtye Vocal! - Worse Than EVER! (Apila)

Takaisin hakutuloksiin

Lauluyhtye Vocal! - Worse Than EVER! (Apila)

ke 22.5.2019 klo 18:30 – 19:30

Lauluyhtye Vocal! päättää kevään konserttiputkensa Seinäjoen pääkirjasto Apilan lauteilla. Tällä kertaa luvassa on jäätävää settiä teemalla "Worse than EVER". Perfektionisminvastaisen teemamme mukaan luvassa on rentoa meininkiä, kuulijan aivot takiaisen tavoin valtaavia korvamatoja ja takuuvarmasti myös yllättäviä mokia!

Tulehan nauttimaan Vocalista ns. "huonoimmillaan". Luvassa on mm. toivotun Kikka Forever -potpurin paluu ja viime joulukuussa tehdyn yleisökyselyn pohjalta tehty Korvamato mashup -numero sekä monia kapinallista käyttäytymistä lietsovia kappaleita.

Vocalin punaisissa keikalla laulavat: Hanna Roslöf, Aino Riikkilä, Soila Huhtaluhta, Sonja Pihlajamäki, Liisa Erkkilä, Eeva Kurssi, Eija Lampila, Krista Lampi, Päivi Pirilä, Pihla Hiltunen, Janette Uusitalo, Elina Sipilä, Riina Peltonen, Noora Kangastupa, Hanna Kotila, Mari Ahola ja Helena Hemminki.

Taiteellinen johtaja ja pianisti: Satumaa Veikkola
Basso: Ilkka Kivimäki
Lyömäsoittimet: Jussi Lahtinen
Koreografia: Virpi Aho

Aika:

ke 22.5.2019 klo 18:30 – 19:30

Tapahtumapaikka ja osoite: Pääkirjasto Apilan Lukuportaikko, Alvar Aallon katu 14, Seinäjoki
Järjestäjä: Lauluyhtye Vocal! ja Seinäjoen kaupunginkirjasto

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on puolukka?

Kommentit

Ei kommentteja