+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » Timo Tuominen Encore Brel

Takaisin hakutuloksiin

Timo Tuominen Encore Brel

pe 22.3.2019 klo 19:00 – 22:00

Timo Tuominen Encore Brel on Taideyliopiston alumnin, näyttelijä Timo Tuomisen kokoama konsertti, jossa keskiössä ovat chansonin mestarin Jacques Brelin laulut. Tuominen löysi Brelin laulut jo kolmekymmentä vuotta sitten työskennellessään Varkauden teatterissa. Seinäjoella kuultavan konsertin Tuominen on koostanut kahdesta Kansallisteatteriin tekemästään kokonaisuudesta: Timo Tuominen avec Jacques Brel sekä Timo Tuominen encore Brel. Tuominen on suomentanut yli 60 Brelin laulua, joten valikoitavaa konsertin ohjelmistoksi löytyy.

Suomen Kansallisteatterissa työskentelevä Timo Tuominen on karismaattinen näyttelijä, joka on tuttu monista kotimaisista elokuvista, televisiosta ja etenkin teatterista, jossa hän on näytellyt useita suuria päärooleja. Konsertissa Tuomista säestää yhtye, jonka virtuoosimainen yhteissoitto tuo ranskalaisen chansonin taianomaisella tavalla suomalaiseen maisemaan: Tomi Rikkola, kitara ja alttoviulu; Marko Roininen, piano ja haitari sekä Tuomo Kuure, kontrabasso.

Liput 18/15 € ovelta. Ennakkolipunmyynti Ticketmaster.fi

Pöytävaraukset suoraan ravintola Almasta, p. 06-4215200. Illan esiintyjien toive on, että ruokailu tapahtuisi ennen konsertin alkua.
Lisätiedot konsertista: p. 0407104382.
Aika:

pe 22.3.2019 klo 19:00 – 22:00

Tapahtumapaikka ja osoite: Hotelli-Ravintola Alma, Ruukintie 4 (rautatieaseman vieressä)
Järjestäjä: Taideyliopiston Sibelius-Akatemian Seinäjoen yksikkö
Internet: http://www.uniarts.fi/seinajoki
Internet: https://www.facebook.com/events/384940718732547/

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mansikka?

Kommentit

Ei kommentteja