+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » Poliitikkopaneeli tieto- ja oppikirjallisuudesta

Takaisin hakutuloksiin

Poliitikkopaneeli tieto- ja oppikirjallisuudesta

ma 25.3.2019 klo 18:00 – 19:00

Miten Suomesta tehdään tietokirjallisuuden kärkimaa -paneeliin osallistuvat Vaasan vaalipiirin kansanedustajaehdokkaat Jutta Urpilainen (sd.), Susanna Koski (kok.), Lasse Hautala (kesk.) ja Kati Nummensalo (kd.). Tilaisuuden juontaa Suomen tietokirjailijat ry:n toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Pietiäinen.

Tietokirjallisuuden sekä lukemisen ja koulutuksen merkityksen ohella keskustellaan myös sähkö- ja äänikirjojen lukukokemuksista ja pohditaan, millainen on tietokirjallisuuden tulevaisuus ja miten suomalaisen korkeatasoisen tietokirjallisuuden asema turvataan jatkossa. Panelistit ovat varautuneet kertomaan, millaisia tietokirjallisuuden lukijoita he itse ovat ja mitä teoksia he pitävät suosikkeinaan. Yleisöllä on mahdollisuus osallistua keskusteluun paneelikierrosten jälkeen. Tilaisuus on avoin kaikille kaupunkilaisille.

Aika:

ma 25.3.2019 klo 18:00 – 19:00

Tapahtumapaikka ja osoite: Pääkirjasto Apilan Jaaksi-sali, Alvar Aallon katu 14, Seinäjoki
Järjestäjä: Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan tietokirjailijat ja Seinäjoen kaupunginkirjasto

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä on paikka, mistä lainataan kirjoja?

Kommentit

Ei kommentteja