+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » Tarinakahvila pääkirjastossa

Takaisin hakutuloksiin

Tarinakahvila pääkirjastossa

ti 19.2.2019 klo 17:00 – 19:00

Kalevalaisten Naisten vuoden 2019 teemana on Kertoen & kuunnellen. Kalevalaisten Naisten Liitto on koordinoimassa Unescon Suullisen perinteen rinkiä. Seinäjoen Kalevalaiset Naiset aikovat siihen liittyen tehdä Wikiluetteloon artikkelin trossaamisesta vuoden 2019 aikana. Järjestämme Tarinakahvilan trossaamisen hengessä. Illan alussa esiintyy Anne Pihlajamäen kanteleryhmän oppilaita Etelä-Pohjanmaan Musiikkiopistolta. Kalevalaisten Naisten trossaamista ja yhteisen tarinan luomista yleisön kanssa.

Tapahtuma on suunnattu kaikille perinteestä, pohjalaisuudesta ja tarinoista kiinnostuneille. Haluaisimme herätellä omaa ja yhteistä tarinaperinnettä sekä viettää samalla kaikille avointa yhteisöllistä hyvänmielen tarinailtaa.

Aika:

ti 19.2.2019 klo 17:00 – 19:00

Tapahtumapaikka ja osoite: Pääkirjasto Apilan Jaaksi-sali, Alvar Aallon katu 14, Seinäjoki
Järjestäjä: Seinäjoen Kalevalaiset Naiset ja Seinäjoen kaupunginkirjasto

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Oma maa mansikka, muu maa mikä?

Kommentit

Ei kommentteja