+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » World Literature Fair in the main library

Takaisin hakutuloksiin

World Literature Fair in the main library

pe 14.12.2018 klo 15:00 – 17:00

Tule ja tutustu maailmankirjallisuuden nykynimiin! Seinäjoen ammattikorkeakoulun kirjasto- ja tietopalvelualan monimuoto-opiskelijat esittelevät kirjallisuutta eri maista ja kielialueilta World Literature Fair -messuilla. Mukana on seitsemän eri kielialuetta ympäri maailman. Messut ovat osa opiskelijoiden englanninkielistä kirjallisuuden opintojaksoa, joten siksi tapahtuma toteutetaan pääosin englanniksi. Asioimaan ja lukuvinkkejä hakemaan voi kuitenkin tulla myös suomeksi. Lähde mielenkiintoiselle kirjamatkalle opiskelijoiden kanssa, tutustumalla eri osastoihin sinun on mahdollista voittaa myös pieniä palkintoja.

The greatest authors in modern world literature - who are they? Adult students of Library and Information Service Degree programme will present modern books and authors from all over the world at their World Literature Fair. At this Fair they present books and authors from seven different language areas as a part of their English taught literature studies. The language is mainly English but you are welcome to get reading tips even in Finnish. Come and dive into the world literature with the students. By giving feedback you can even win some small prizes.

Aika:

pe 14.12.2018 klo 15:00 – 17:00

Tapahtumapaikka ja osoite: Pääkirjasto Apilan Jaaksi-sali, Alvar Aallon katu 14, Seinäjoki
Järjestäjä: Seinäjoen ammattikorkeakoulu, kirjasto- ja tietopalveluala yhteistyössä Seinäjoen kaupunginkirjaston kanssa

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä on paikka, mistä lainataan kirjoja?

Kommentit

Ei kommentteja