+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » Ihmisyyden elokuvafestivaali pääkirjastossa: Sheep and wolves

Takaisin hakutuloksiin

Ihmisyyden elokuvafestivaali pääkirjastossa: Sheep and wolves

to 18.10.2018 klo 18:00 – 19:20

Seinäjoen pääkirjastossa järjestetään lokakuussa toista kertaa Ihmisyyden elokuvafestivaali (17.–18.10. ja 24.–25.10.). Tapahtuma järjestetään yhteistyössä indie-elokuvafestivaali Scandinavian International Film Festivalin (SCIFF) kanssa. Ohjelmiston teemoja ovat monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo, rasismi, köyhyys, pakolaisuus ja ihmisoikeudet. Luvassa on elokuvia Suomesta, Venäjältä, Yhdistyneistä arabiemiirikunnista sekä yksi irakilais-englantilainen tuotanto. Elokuviin on vapaa pääsy.

Torstaina 18.10. esitetään Sheep and wolves -animaatio, jossa seikkailee lampaita, kaneja ja susia. Minkälaiseen seikkailuun eläimet joutuvat, kun yksi susista muuttuu taikajuoman vaikutuksesta pässiksi? Animaatio on englanninkielinen. (K7, ohjaajat Maksim Volkov ja Andrey Galat, Venäjä 2016, 80 min)

Aika:

to 18.10.2018 klo 18:00 – 19:20

Tapahtumapaikka ja osoite: Aallon kirjaston Studio, Koulukatu 21, Seinäjoki
Järjestäjä: Seinäjoen kaupunginkirjasto ja Scandinavian International Film Festival

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Oma maa mansikka, muu maa mikä?

Kommentit

Ei kommentteja