+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » Ihmisyyden elokuvafestivaali pääkirjastossa: 16/03

Takaisin hakutuloksiin

Ihmisyyden elokuvafestivaali pääkirjastossa: 16/03

ke 24.10.2018 klo 18:30 – 20:30

Seinäjoen pääkirjastossa järjestetään lokakuussa toista kertaa Ihmisyyden elokuvafestivaali (17.–18.10. ja 24.–25.10.). Tapahtuma järjestetään yhteistyössä indie-elokuvafestivaali Scandinavian International Film Festivalin (SCIFF) kanssa. Ohjelmiston teemoja ovat monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo, rasismi, köyhyys, pakolaisuus ja ihmisoikeudet. Luvassa on elokuvia Suomesta, Venäjältä, Yhdistyneistä arabiemiirikunnista sekä yksi irakilais-englantilainen tuotanto. Elokuviin on vapaa pääsy.

Ke 24.10. 16/03 (K16)
ohj. Danny Darren ja Paul J. Lane, Irak ja Englanti, 119 min
Useilla festivaaleilla palkittu kurdin- ja englanninkielinen elokuva, joka kertoo Englantiin paenneesta kurdimiehestä Aryanista. Hän on mukana tekemässä elokuvaa, jonka tekeminen keskeytyy terrori-iskun takia. Pystyykö Aryan todistamaan syyttömyytensä iskuun?

Aika:

ke 24.10.2018 klo 18:30 – 20:30

Tapahtumapaikka ja osoite: Aallon kirjaston Studio, Koulukatu 21, Seinäjoki
Järjestäjä: Seinäjoen kaupunginkirjasto ja Scandinavian International Film Festival

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on aurinko?

Kommentit

Ei kommentteja