+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » Kummajaisten kirjasto

Takaisin hakutuloksiin

Kummajaisten kirjasto

pe 5.10.2018 klo 18:00 – 23:00

Kummajaiset valtaavat kirjaston, uskallatko mukaan?

Ohjelmassa:

Kauhusatutuokiot (K7)
Kauhunaamariaskartelua
Pyykkipoikahirviötyöpaja
Kauhukäytävä
Kirjastomysteeri nuorille

Varaa paikkasi etukäteen, jos haluat osallistua kirjastomysteerin ratkaisemiseen. Ilmoittautumisia otetaan vastaan ma 1.10. alkaen pääkirjaston lastenosastolla, p. 06 416 2319 tai kaupunginkirjasto.lastenos(at)seinajoki.fi

Elokuvanäytökset
klo 19 (K7)
Luumäen perhe ei ole onnellinen perhe. Äiti omistaa kirjakaupan, jolla ei mene järin hyvin ja isä tekee aivan liikaa töitä. Teinitytär Fay reputtaa kokeita koulussa ja Max-poikaa kiusataan älykkyytensä vuoksi. Piristääkseen oloaan he päättävät lähteä kaupungille juhlimaan. Jotain menee kuitenkin todella pahasti pieleen, ja ilkeä noita muuttaa koko perheen hirviöiksi! Luumäkien on nyt viimein aika oppia toimimaan yhdessä, jotta kirous saadaan purettua.

klo 21 (K12)
Vuosina 1984 ja 1989 ilmestyneet klassikkokummituselokuvat saivat vuonna 2016 vihdoinkin jatkoa!
Erin Gilbert (Kristen Wiig) uskoi aikoinaan kummituksiin — hän on jopa nähnyt yhden. Hän on kuitenkin jättänyt menneisyyden taakseen, kunnes se eräänä päivänä saapuu kolkuttelemaan. Erin etsii käsiinsä lapsuudenystävänsä Abby Yatesin (Melissa McCarthy), jonka kanssa hän aikoinaan tutki paranormaaleja ilmiöitä.
Kaupungilla alkaa kuitenkin tapahtua yliluonnollisia asioita, joten kaksikko päätyy yhdistämään vastentahtoisesti voimansa. Apua tarjoavat ydinfyysikko Jillian Holtzmann (Kate McKinnon), lipunmyyjä Patty Tolan (Leslie Jones) ja porukan vastaanottoapulainen Kevin (Chris Hemsworth).
On taas aika potkia muutamia ektoplasmapersuksia!

Kummajaisten kirjasto on suunnattu kouluikäisille.

Aika:

pe 5.10.2018 klo 18:00 – 23:00

Tapahtumapaikka ja osoite: Seinäjoen pääkirjasto, Alvar Aallon katu 14
Järjestäjä: Seinäjoen kaupunginkirjasto, Seamk, nuorisotoimi, taidehalli, 4H ja Louhimo

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mustikka?

Kommentit

Ei kommentteja