+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » Pyörällä päästään - Kyrkösjärven parhaat palat

Takaisin hakutuloksiin

Pyörällä päästään - Kyrkösjärven parhaat palat

ke 18.7.2018 klo 17:00 – 20:00

Seinäjoen kaupunki järjestää kesän aikana pyöräretkiä mielenkiintoisiin kohteisiin lähialueilla. Kolmannella retkellä pyöräillään Kyrkösjärven maisemissa. Lähtö klo 17.00 näkötorni Periskoopilta aiemmin ilmoitetun uimarannan sijasta.

Aiemmat suunnitelmat ovat muuttuneet hieman. Kyrkösjärven kierroksen sijaan pyöräillään näkötorni Periskoopilta lintutornin ja Järvilaavun kautta Kyrkösjärven kodalle. Kodalta pyöräilijät saavat polkea omia aikojaan ja reittejään takaisin päin. Näkötorni Periskoopillla katsellaan aluksi hieman maisemia. Tämän jälkeen poljetaan lintutornille vievän luontopolun luo ja pääsemme hieman jaloittelemaan. Järvilaavulla pidämme pienen paussin ja ihmettelemme maisemia. Kyrkösjärven kodalla voi halutessaan pitää pitemmänkin evästauon. Matkaa lähtöpisteestä kodalle on noin 8 km. Myös matkan varrelle on mahdollista jäädä, jos pyöräileminen kodalle asti ei jostain syystä houkuttele. Pyöräileminen kodalle pysähdyksineen kestänee noin 2 tuntia.

Ota pyörä allesi ja lähde mukaan ihastelemaan Kyrkösjärven maisemia satulan selästä. Varaa mukaasi riittävästi juotavaa, mikäli päivä on lämmin ja halutessasi evästä. Säävaraus, ei lähdetä pyöräilemään kaatosateella. Pyöräretkelle ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Retki ei vaadi maastopyörää, tavallisella pyörällä pärjää hyvin.


Lisätietoa: korkeakouluharjoittelija Maiju Ratala, Seinäjoen kaupunki, elinvoiman ja kilpailukyvyn toimiala, maiju.ratala@seinajoki.fi, puh. 0444255663

Aika:

ke 18.7.2018 klo 17:00 – 20:00

Tapahtumapaikka ja osoite: Liikkeelle lähdetään näkötorni Periskoopin luota.
Järjestäjä: Seinäjoen kaupunki
Internet: https://www.facebook.com/events/651315285204816/

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja