+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » Ruokakarkelot

Takaisin hakutuloksiin

Ruokakarkelot

la 25.8.2018 klo 11:00 – 18:00

Ruokakarkelot on koko perheen lähiruokatapahtuma keskellä Seinäjoen keskustaa kauniissa Lakeudenpuistossa. Kerää kokoon kaveriporukka, perhe tai tule nautiskelemaan itseksesi ja pidä vaikka piknik! Karkelot keräävät lähituottajien herkut kaikkien ulottuville ja voit maistaa ravintoloiden loihtimia annoksia lähialueen herkullisista raaka-aineista. Uutuutena on anniskelualue, jossa voit nauttia ruokajuomaksi olutta, viiniä tai drinkkejä! Alueella on myös lähiruokatori, josta voit ostaa paikallisia herkkuja kotiisi.
Aika:

la 25.8.2018 klo 11:00 – 18:00

Tapahtumapaikka ja osoite: Lakeudenpuisto, Torikatu 6, Seinäjoki
Järjestäjä: Into Seinäjoki Oy

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja