+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » Kuulankatu Block Party

Takaisin hakutuloksiin

Kuulankatu Block Party

la 16.6.2018 – 23:00

Kuulankatu Block Party on ensimmäistä kertaa järjestettävä tapahtuma Upan kaupunginosassa. Pääsymaksuton korttelijuhla järjestetään Kuulankatu 3:n sisäpihalla ja nurmialueella lauantaina 16.6.2018.Tapahtuman järjestämisestä vastaavat Selmu ry ja Nuermo ry. Kuulankatu Block Party toivottaa kaikki tervetulleeksi nauttimaan korttelijuhlasta musiikin ja ruoan pariin.Musiikista vastaavat Nuermo- deejiit, jotka tuovat takaisin Discotheque Jousimiehen joka on aikoinaan toiminut samannimisenä Upassa. Lisäksi on tarjolla livemusiikkia.Järjestävät tuovat paikalle grillin, jossa on mahdollisuus valmistaa mukanaan tuomansa omat grillattavat piknikille.Lisäksi ohjelmassa on kinkkinen UPPAVISA ja hermoja raastava UPPABINGO.Tervetuloa nauttimaan musiikista, piknikistä ja yhteisöllisyydestä Kuulankadulle! Tapahtuma on ilmainen ja kaikki ovat tervetulleita.

Aika:

la 16.6.2018 – 23:00

Tapahtumapaikka ja osoite: Kuulankatu 3:n sisäpiha ja nurmialue, Upan kaupunginosa
Järjestäjä: Selmu ry ja Nuermo ry
Internet: https://www.facebook.com/events/204055203725496/

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on puolukka?

Kommentit

Hienoa, että tällainen järjestetään. Valitettavasti en pääse vaimoni kanssa mukaan paikkaan, jossa tapasin hänet ensimmäistä kertaa 9.7.1972. Jousimiehessä soi tuona tapaamishetkenä Shocking Bluen Newer marry a railroadman, yksi siellä noina aikoina soitetuimmista.

16.6. on etelä-Suomessa lapsenlapsemme rippijuhla.
Se menee nyt edelle. Moni muu asia ei olisi mennyt.

Soittakaahan siellä toi Newer.
T. Asko Tammilehto

Ata 31.05.2018, klo 19:49
1