+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » Humu-klubi #50 - Mount Fool, (proto)Torvinen, Vælimaa

Takaisin hakutuloksiin

Humu-klubi #50 - Mount Fool, (proto)Torvinen, Vælimaa

pe 8.6.2018 klo 22:00

Kuuden vuoden ajan Kuopion keikkakulttuuria kovalla kädellä elävöittänyt Humu-klubi saapuu Seinäjoelle 8. kesäkuuta. Bar 15:sta järjestettävään iltaan humulaisten mukana saapuu roots- ja folkmusiikkia tarjoileva Mount Fool sekä uutta albumiaan juhliva (proto)Torvinen. Perjantai-illan aloittaa sooloprojektista nelihenkiseksi yhtyeeksi kasvanut seinäjokinen Vælimaa.

Pe 8.6.2018 – Bar 15 – Seinäjoki
Showtime: klo 22.00
Liput 5€

Mount Fool

Nelihenkinen Mount Fool soittaa amerikkalaisen kansanmusiikkiperinteen polkuja oikovaa omaa äkkiväärää tuotantoaan. Vaikutteita on haettu niin bluegrassista, bluesista kuin gospelmusiikistakin, mutta alta kumpuaa myös hyppysellinen punkhenkisyyttä. Mount Foolin soitto rakentuu kielisoitinten (kitara, banjo, mandoliini), cajonin ja huuliharpun yhteispoljentoon. Lauluissa kaikuu sävyjä kaukaa villin lännen ja syvän etelän syrjäseuduilta.

(Proto)Torvinen

Joensuulaisen (proto)Torvinen juhlii Seinäjoella toista albumiaan Suomen teiniliitto 1939-1984 (Humu Records), joka ilmestyy 1. kesäkuuta. Äänitteellä Torvinen palaa omia juuria kunnioittaen kokeellisempaan suuntaan, edellisen soololevyn pop-estetiikkaa ja punk-henkeä kuitenkaan unohtamatta.
(proto)Torvinen nimen takaa löytyvä Timo Torvinen on yksi perinteikkään rock-kaupunki Joensuun nykyisistä soihdunkantajista. Sooloprojektinsa lisäksi mies tunnetaan esimerkiksi yhtyeistään Eläin sekä Heko ja Hurjat Pojat.

Vælimaa

Seinäjokinen Vælimaa julkaisi ensimmäisen pitkäsoittonsa "Hirttäydyn huvimajaan" vuonna 2015. Esimerkiksi Frankin Parantola -yhtyeestä tuttu solisti tuo Humu-klubille tuoretta materiaalia esittävän uuden nelihenkisen yhtyeensä. Kokoonpanon uusin single Horisontti ilmestyy toukokuussa ja uutta julkaisua yhtyeeltä on lupa odottaa vuoden 2018 aikana.

Humu-klubi

Humu-klubi perustettiin vuonna 2012 ajatuksesta, että elinympäristöään voi ehostaa ja muokata mieleisekseen. Ennen Seinäjoen tapahtumaa klubeilla on nähty 136 live-keikkaa. Humu-liikkeeseen kuuluvat myös pienkursseja järjestävä Humu-opisto, Humu Records levymerkki, Humu-teatteri sekä kulttuurijulkaisu Humu sanoma.
Aika:

pe 8.6.2018 klo 22:00

Tapahtumapaikka ja osoite: Bar 15 KAUPPAKATU 15 60100 SEINÄJOKI
Järjestäjä: Humu-klubi
Internet: www.humu-klubi.com

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mansikka?

Kommentit

Ei kommentteja