+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » Niko Kivelän ja Zaanin Koko Kansan Kiertue

Takaisin hakutuloksiin

Niko Kivelän ja Zaanin Koko Kansan Kiertue

la 10.3.2018 klo 21:00 – 22:30

Ammattikoomikot Niko Kivelä ja Zaani toteuttavat pitkäaikaisen haaveensa Koko Kansan Kiertueella keväällä 2018. He haluavat viedä stand upin konserttisaleista pienempiin kuppiloihin lähelle ihmistä.

“Koko kansan kiertue on tärkeä asia miulle ja Nikolle. Idea on muhinut mielessämme jo kymmenen vuotta. Olemme esiintyneet seitsemäntoista vuoden ajan ympäri Suomea ja esiintymiset ovat aina olleet isoimmissa taajamissa. Mielestäni on tärkeää viedä tasokas esitys pienemmille paikkakunnille.", kertoo Zaani.

“On aika mennä ihmisten luo ja antaa kaikille mahdollisuus nauttia hauskasta ja huolettomasta hetkestä. Luulen, että tämä kiertue antaa meille esiintyjille nöyryyttä ja iloa. On mahtavaa nähdä yleisön silmät ja olla iholla.", Niko lisää.

Koko Kansan Kiertueen liput maksavat kaikille vain 10 euroa, joka toivottavasti innostaa myös ensikertalaisia keikoille. Niko vakuuttaa, että keikoilla on lämmin tunnelma: “Pienessä paikassa improvisaatio ottaa yleensä vallan ja illat ovat kovin erilaisia kuin konserttisalissa. Itse menisin katsomaan tätäkin. Koomikot pitävät huolen siitä, että luokka- tai muita eroja ei synny. Tämä tehdään yhdessä. Hitonmoiset talkoot."

Kiertueen kummiyritykset mahdollistavat kiertueen edullisen lippuhinnan.

Reino-tossua toisen eteen ja keikalle!

Niko Kivelän ja Zaanin Koko Kansan Kiertue
Ikäraja 18 vuotta
Liput 10 €

Ovet avataan tuntia ennen esitystä. Ovelta on mahdollista ostaa lippuja, mikäli esitys ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Esityksen kesto on noin 90 minuuttia sisältäen tauon. Eteispalvelumaksu ei sisälly lipun hintaan. Kiertueen ennakkoliput myy Lippupiste.

www.kokokansankiertue.fi
Aika:

la 10.3.2018 klo 21:00 – 22:30

Tapahtumapaikka ja osoite: Holy Smoke, Koulukatu 20, 60100 SEINÄJOKI
Järjestäjä: Eventic
Internet: www.kokokansankiertue.fi
Lisätietoja: Sofia Saarikko / sofia(at)eventic.fi

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Oma maa mansikka, muu maa mikä?

Kommentit

Ei kommentteja