+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » Dana Neilson: Naturally taidehallin Uudessa studiossa

Takaisin hakutuloksiin

Dana Neilson: Naturally taidehallin Uudessa studiossa

la 10.3.2018 klo 12:00 – su 15.4.2018 klo 16:00

Taiteilijaa asettuu luonnon muovattavaksi Dana Neilsonin videoteoksissa

Uudessa Studiossa nähdään kanadalaisen taitelijan Dana Neilsonin näyttely “Naturally". Näyttely koostuu videoteosten sarjasta, jossa taiteilija tutkii ihmisyyttä ottamalla luonnon opettajakseen, asettumalla osaksi maisemaa ja veden vietäväksi. Teoksissa luonto ikään kuin muovaa ihmisen kehoa – päin vastaisena kommenttina ihmisen innokkuudelle muovata luontoa. Teossarja on ottanut inspiraatiota mm. veden parantavista vaikutuksista ja sen ikiaikaisesta perinteestä. Näyttely myös leikittelee sanalla, nature, luonto. Ja kysyy, millainen on ihmisen luonto ja mikä on luonnollista ihmisyydelle?

Dana Neilson (s. 1982) on kanadalainen taiteilija, joka asuu ja työskentelee Helsingissä. Hän on kouluttautunut valokuvaajaksi, mutta laajentanut ilmaisuaan myös keramiikkaan, veistoon ja videotaiteeseen. Hänen teoksiaan on ollut kansainvälisesti esillä sekä yksityis- että ryhmänäyttelyissä. Neilson on valmistunut taiteen maisteriksi Aalto-yliopiston visuaalisen kulttuurin ja nykytaiteen ohjelmasta 2017.

Näyttely esillä 10.3.-15.4.2018

Aika:

la 10.3.2018 klo 12:00 – su 15.4.2018 klo 16:00

Tapahtumapaikka ja osoite: Seinäjoen taidehalli, Upankatu 3, 60100 Seinäjoki
Järjestäjä: Seinäjoen taidehalli
Internet: http://www.seinajoki.fi/taidehalli

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja