+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » Extreme Winter Circus

Takaisin hakutuloksiin

Extreme Winter Circus

pe 19.1.2018 klo 14:00 – la 20.1.2018 klo 12:00

Extreme Winter Circus eli EWC on kokonaisvaltainen elämys- ja viihdetapahtumakiertue, joka yhdistää moottoriurheilun ja viihdeshown yhdeksi näyttäväksi festivaaliksi. Extreme Winter Circus -viikonloput tarjoilevat yleisölle vauhdikasta SM-tason snowcrossia, näyttäviä stunttiesityksiä, musiikkia sekä pyro- ja valoshowta. Äärimmäistä viihdettä – elämyksellisen hienoissa puitteissa!

Vuoden 2018 Snowcrossin SM-sarja ja Extreme Winter circus -kiertue polkaistaan
käyntiin Seinäjoella 19.-20.1.2018! Tapahtuma järjestetään poikkeuksellisen upeissa puitteissa: yhdellä Suomen uusimmista ja hienoimmista jalkapallopyhätöistä. Tapahtumaviikonloppuna Seinäjoen OmaSp Stadionin vihreä nurmikenttä puetaan talviseen asuun ja stadionin seinät tulevat kätkemään sisälleen lakeuksien viihdyttävimmän talvimoottoriurheilutapahtuman!
Aika:

pe 19.1.2018 klo 14:00 – la 20.1.2018 klo 12:00

Tapahtumapaikka ja osoite: Oma SpStadion, Alaseinäjoenkatu 15, 60220 Seinäjoki
Järjestäjä: LiveSports Promotions Oy
Internet: https://extremecircus.fi/

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on aurinko?

Kommentit

Ei kommentteja