+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » Kesäkuvataiteilijan performanssikävely

Takaisin hakutuloksiin

Kesäkuvataiteilijan performanssikävely

ti 18.7.2017 klo 05:00 – 06:30

Kesäkuvataiteilijan performanssikävely 18.7. "Ei jalkakäytäviä"

Kesäkuvataiteilija järjestää Seinäjoen kaupungilla tiistaisin performanssikävelyjä. Kävelyt ovat maksuttomia ja avoimia kaikille, jotka haluavat löytää uutta kaupungista. Mukaan kävelylle tarvitaan ainoastaan mukavat jalkineet ja hiukan seikkailumieltä. Halutessaan voi myös ottaa kameran tai muistiinpanovälineet havaintojen tallentamista varten.

Kävelyt alkavat klo 18 (Poikkeuksena 18.7. joka alkaa klo 05) torin kulmalta, Torikadun ja Koulukadun risteyksestä. Lähtöpisteessä kesäkuvataiteilija jakaa tarvittavan materiaalin, antaa tarkemmat ohjeet ja vetää osallistujille lyhyen valmistavan harjoitteen. Kävelyjen kesto on noin yksi tunti.

Performanssikävelyjen tarkoituksena on ohjata osallistujat kokemaan ja käyttämään julkista kaupunkitilaa totutusta poikkeavalla tavalla ja katsomaan tuttua ympäristöä uudesta näkökulmasta, uusin silmin. Niissä hylätään perinteiset tavat kulkea ja suunnistaa kaupungissa, ja katsotaan minne se vie.

Jokaisella kävelyllä noudatetaan erilaisia ohjeita. Kävelyiden ohjeet ovat:

27.6. Valitse väri ja seuraa sitä.
4.7. Suunnista vieraan kaupungin kartan avulla.
11.7. Kävele takaperin.
18.7. Vältä jalankulkuun tarkoitettuja väyliä. (Huom! Kävely alkaa klo 05.)
25.7. Seuraa tuoksuja.

- - -

Seinäjoen kaupungin kesäkuvataiteilija.

Kuvataiteilija Julia Kukkonen työskentelee kesällä 2017 ensimmäisenä Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelujen palkkaamana kesäkuvataiteilijana. Kesäkuvataiteilijan pestissään Kukkonen tutkii Seinäjoen kaupunkia ja ympäristöä performanssin keinoin ja koostaa tutkimuksen tuloksista julkaisun, jonka tarkoitus on toimia eräänlaisena vaihtoehtoisena matkaoppaana Seinäjokeen. Kesäkuvataiteilija kerää performanssikävelyjen aikana tulleita havaintoja kuvin ja tekstein oppaan materiaaliksi.
Aika:

ti 18.7.2017 klo 05:00 – 06:30

Tapahtumapaikka ja osoite: Lähtöpisteenä Torikadun ja Koulukadun kulma.
Järjestäjä: Kesäkuvataiteilija
Internet: www.seinajoki.fi/kesakuvataiteilija
Internet: https://www.facebook.com/events/199814813877154/

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mansikka?

Kommentit

Ei kommentteja