+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » Kansainvälisen sosiaalityön päivän elävä kirjasto

Takaisin hakutuloksiin

Kansainvälisen sosiaalityön päivän elävä kirjasto

ti 21.3.2017 klo 10:00 – 18:00

Osana kansainvälistä sosiaalityön päivää Perhehoitokumppanit Suomessa Oy:n (PKS) työntekijät ja perhehoitajat tulevat kirjastolle teemalla ”Elävä kirjasto” kertomaan ja esittelemään lastensuojelun perhehoitoa ja tukiperhetoimintaa. Voit lainata perhehoidon asiantuntijoitamme – keromme mielellämme kokemuksiamme sijaisperheen arjesta ja lastensuojelun perhehoidosta.

Lastensuojelun perhehoito on tarkoitettu lapsille ja nuorille, jotka eivät omista tai perheensä ongelmista johtuen voi ainakaan toistaiseksi asua omassa kodissaan, vaan tarvitsevat sijaisperheen ja oman kotinsa ulkopuolista hoivaa ja huolenpitoa. Tukiperhetoiminnassa lapsi käy säännöllisesti ja ennalta sovitusti vierailuilla tukiperheessä. Perheitä tukemalla ja vahvistamalla tuetaan myös yhteisöjen hyvinvointia ja ehkäistään lasten ja nuorten syrjäytymistä.

Kansainvälistä sosiaalityön päivää vietetään jo 8. kertaa ympäri maailman. Juhlapäivä on vuosittain maaliskuun kolmas tiistai. Tänä vuonna juhlapäivää vietetään 21.3. Päivän tarkoitus on tuoda esiin tärkeää ihmisoikeustyötä tekevät sosiaalialan ammattilaiset ja sosiaalityön eri kentät. Sosiaalityöllä edistetään yhteiskuntarauhaa, vähennetään syrjäytymistä sekä lisätään hyvinvointia ja osallisuutta. Tämän vuoden teemana korostuu erityisesti yhteisöjen ja ympäristön kestävyyden vahvistaminen sosiaalityön keinoin.

Lämpimästi tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan kanssamme siitä, miten sinäkin voisit kenties olla avuksi lapselle, nuorelle ja hänen perheelleen!

Aika:

ti 21.3.2017 klo 10:00 – 18:00

Tapahtumapaikka ja osoite: Pääkirjasto Apila, Alvar Aallon katu 14, Seinäjoki
Järjestäjä: Perhehoitokumppanit Suomessa Oy

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mustikka?

Kommentit

Ei kommentteja