+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » Seinäjoki Art & Design Week

Takaisin hakutuloksiin

Seinäjoki Art & Design Week

ti 18.4.2017 – su 23.4.2017

Muotoilu ja taide monissa muodoissaan on koettavissa Seinäjoki Art & Design Weekillä taas 18.-23.4.2017. Neljättä kertaa järjestettävä tapahtumaa vietetään asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden toiveesta nyt ensimmäistä kertaa keväällä.
Tapahtumaviikolla voi törmätä taiteeseen ja muotoiluun eri puolilla kaupunkia, yhtäkkiä & yllättäen ja suunnitellusti & mietitysti. Kaupoissa, kuppiloissa, näyttelyissä, tanssiteoksessa, julkisissa hankinnoissa, rasismin vastaisessa työssä, työhuoneissa tai torimökissä. Muotoilun suuria nimiä, Aalto ja Wirkkalaa tähdittävät uudemmat tulokkaat. Tutustu ohjelmaan!
Aika:

ti 18.4.2017 – su 23.4.2017

Järjestäjä: Kulttuuriosuuskunta Kick!
Internet: www.sadw.fi

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on aurinko?

Kommentit

Ei kommentteja