+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tapahtumat » TULE kuntoon, seniori! avoin yleisöluento

Takaisin hakutuloksiin

TULE kuntoon, seniori! avoin yleisöluento

ma 20.3.2017 klo 18:00 – 20:00

Tuki- ja liikuntaelinongelmat ja -sairaudet koskettavat monia, ne aiheuttavat toimintakyvyn alentumista, vaikeuttavat arjessa selvitymistä ja ovat toiseksi suurin syy lääkärissä käynteihin ja sairauspoissaoloihin.

TULE kuntoon, seniori! -luennolla käsitellään monipuolisesti ikääntyvien näkökulmasta tuki- ja liikuntaelinongelmia, kuten selkä-, niska- ja nivelvaivoja, osteoporoosia ja kaatumistapaturmia. Luennolla tarjotaan tietoa ja tukea tule-ongelmien ennaltaehkäisystä sekä itsehoidosta.
Ennen luennon alkua paikalliset tule-yhdistykset esittelevät toimintaansa.
Luennon järjestävät Suomen Tule ry yhteistyössä Huoltoliitto ry:n, FYSI ry:n, Invalidiliitto ry:n, Selkäliitto ry:n, Suomen Luustoliitto ry:n ja Suomen Nivelyhdistys ry:n ja heidän jäsenyhdistyksien kanssa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA:n rahoituksella.
Aika:

ma 20.3.2017 klo 18:00 – 20:00

Tapahtumapaikka ja osoite: Seinäjoen kirjaston Jaaksi-sali, Alvar Aallon katu 14, 60100 Seinäjoki
Järjestäjä: Suomen Tuki- ja liikuntaelinliitto - Suomen Tule ry
Internet: www.suomentule.fi/toiminta/tule-kuntoon-seniori-luennot/

Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mustikka?

Kommentit

Ei kommentteja