+
Print
Förstasidan
Förstasidan » Barndagvård och utbildning » Medborgarinstitut

Medborgarinstitut

Välkommen till kunskapen och konstens hus där tröskeln till att syssla mångsidigt och att utveckla sig själv är låg!

Medborgarinstitutet i Seinäjoki är ett av de största instituten i Finland och har det mångsidigaste utbudet av hobby- och studiemöjligheter i Seinäjoki. Hos oss kan du plugga musik, bildkonst, litteratur, hantverk, språk, informationsteknik, motion, dans och mycket annat. Om något saknas i vårt utbud kan du kontakta oss och ge ditt förslag!

Hos oss studerar personer i alla åldrar i både individuell undervisning och i grupper. Att lära sig tillsammans i en likvärdig grupp är naturligt och hör medborgarinstitutet till, men samtidigt har varje individ egen frihet att välja vad man gör, på vilket sätt och vilka mål man sätter för sig. Du kan alltså själv bestämma med vilken attityd du studerar eller utövar din hobby hos oss – om du tar det lugnare eller mer seriöst. Att njuta av det du gör och att få dig själv och andra att få gott humör är en del av studierna på medborgarinstitutet.

Ta ett steg, ta dig över den låga tröskeln och anmäl dig till en kurs – eller två! Du är välkommen till medborgarinstitutet.


Institutets byrå är öppen:

Under terminerna: mån–tors 8.30–18.00 (i september och januari till kl. 19.00)
På fredagar och utanför terminerna 8.30–15.30

Kontaktuppgifter:

Adress: Vapaudentie 83, 60 100 Seinäjoki
tfn 06 416 2463, 06 416 2893 eller 06 416 2528
kansalaisopistoedu.seinajoki.fi