+
Tulosta
Etusivu

Tiedottaminen

Esitteet ja ohjeet

Tavoitteenamme on kattava esite- ja ohje- valikoima. Työ on kuitenkin vielä kesken. Mistä sinä haluaisit lisätietoa? Ota yhteyttä toimistosihteeriin .

Lehdet

Kaupungin virallinen ilmoituslehti on Seinäjoen sanomat. Ilmoitamme kuitenkin pääsääntöisesti www-sivuillamme.

WWW-sivut

Sivujen tavoite ja sisältö:

Tavoitteenamme ovat asiakaslähtöiset, ajankohtaiset ja selkeät sivut, joilta löydät helposti yhteystietomme, sekä perustiedot palveluistamme ja niiden hakemisesta. Sivuiltamme löydät myös lomakkeita, ohjeita, vinkkejä ja hyödyllisiä linkkejä.

Tapahtumakalenterissa ja ajankohtaista-osiossa julkaisemme omia, mutta myös paikallisten yhdistysten ja järjestöjen ilmoituksia ja tiedotteita. Pyrimme myös löytämään muualta seinajoki.fi-sivustolta asiakkaitamme kiinnostavia asioita.

Haluamme, että sivuista on sinulle hyötyä ja iloa arjessasi. Tule siis mukaan kehittämään!

Muutamia perusteluja tekemillemme ratkaisuille:

Selaillessasi sivuja voi yllä mainittu "perustieto" tuntua välillä hyvinkin lyhyeltä ja ytimekkäältä. Lisätietoja saat kuitenkin työntekijältämme.

Koska palvelut suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan kanssa, ei yhteistä tietoa aina niin paljoa tarvitakaan. Jos kuitenkin mielestäsi oleellisia asioita puuttuu, kuulemme niistä mielellämme!

THL:n Vammaispalvelujen käsikirja on tutustumisen arvoinen tietopaketti. Linkin oppaaseen löydät jokaisen sivun oikeasta alalaidasta.

Myös sivujen ajankohtaisuus on tärkeää. Koska sivuja päivitetään muun työn ohessa, pitää tiedon olla suhteellisen vaivattomasti päivitettävää. Joitakin tietoja voidaan siis joutua jättämään pois myös tästä syystä.

Ps. kerrothan meille myös asioista, joista sivuillamme pidät!


Vammaispalvelut
Sosiaali- ja terveyskeskus
Alvar Aallon katu 9 C

PL 229, 60101 Seinäjoki

vammaispalvelu@seinajoki.fi
etunimi.sukunimi@seinajoki.fi

p. 06 416 2111 (vaihde)

f. 06 416 2868