+
Tulosta
Etusivu

Varmennekortti

Terveydenhuollon varmennekortin tilaaminen Seinäjoen terveyskeskuksesta

Yksityisen terveydenhuollon toimintayksikön tai apteekin ammattilaiset voivat tilata väestörekisterikeskuksen myöntämän sosiaali- ja terveydenhuollon varmennekortin Seinäjoen terveyskeskuksen rekisteröintipisteestä.

Muiden kuin Seinäjoen kaupungin työntekijöiden varmennekorttien tilaaminen on 1.6.2016 alkaen maksullinen palvelu. Kortin tilaaminen maksaa 55 € (hintaan sisältyy alv. 24 %), varakortin tilaaminen 40 € (hintaan sisältyy alv. 24 %) ja uuden PUK-koodin/aktivointikoodin tilaaminen 40 € (hintaan sisältyy alv. 24 %).

Asioidessasi rekisteröintipisteessä korttiasioissa (uuden kortin tilaus, varakortin nouto, kortin nouto, PUK-koodin/aktivointikoodin tilaus) ota mukaasi voimassa oleva poliisin myöntämä henkilökortti tai passi.

Vahvaa sähköistä tunnistamisvälinettä haettaessa henkilöllisyyden todistamiseen voi käyttää vuoden 2019 alusta vain passia ja henkilökorttia, mutta ei enää Suomen tai muun Euroopan talousalueen jäsenvaltion viranomaisen myöntämää ajokorttia

Ohje Seinäjoen kaupungin ulkopuoliselle varmennekortin tarvitsevalle ammattilaiselle

Varaa aika rekisteröintipisteestä soittamalla numeroon 06 425 8074 (Arja Salli) tai 06 425 8206 (Jyrki Hautamäki)

Maksa palvelumaksu
55 € (kortti) tai 40 € (varakortti/uusi PUK-koodi/aktivointikoodi).
Maksun saaja on Seinäjoen kaupunki ja tilinumero on Danske Bank FI66 8000 1100 6809 83 (DABAFIHH).
Kirjoita maksun viestikenttään: VRK/oma nimesi ja päivämäärä, jolloin olet sopinut tulevasi rekisteröintipisteeseen. Tulosta maksusta pankin tosite, jossa tulee näkyä pankin arkistointitunnus.

Saavu
rekisteröintipisteeseen sovittuna aikana ja todista tositteen avulla maksu rekisteröijälle. Samalla tunnistaudut voimassaolevalla henkilöllisyystodistuksella. Tositteen tai voimassaolevan henkilöllisyystodistuksen puuttuminen keskeyttää palvelutilanteen. Maksua ei palauteta.

SOTE-ammattikortin uusiminen

Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöt voivat uusia SOTE-ammattikortin voimassa olevalla ammattikortilla sähköisen palvelun kautta.