+
Tulosta
Etusivu

Ajanvaraus

Keskitetty ajanvaraus p. 06 425 5425
Avoinna maanantaista torstaihin klo 7.45–16.00, perjantaisin ja juhlapyhien aattopäivinä klo 7.45–15.00

Peräseinäjoen, Ylistaron ja Isonkyrön hammashoitoloihin on suorat puhelinnumerot (katso Yhteystiedot).

Huom! Käyttämättä jätetystä vastaanottoajasta, jota ei ole siirretty tai peruttu, peritään 50,80 euron sakkomaksu 15 vuotta täyttäneeltä asiakkaalta. Peruuttaminen tulee tapahtua viimeistään vastaanottoaikaa edeltävänä arkipäivänä klo 12.00 mennessä.

Kiireetön hoito

Suun ja hampaiden tutkimukseen aikaa varaavat aikuiset laitetaan jonoon. Kiiireettömään hoitoon pääsyn odotusaika hammaslääkärin vastaanotolle on keskimäärin 20 viikkoa. Hoitoon pääsy ei nopeudu yksityishammaslääkärin tekemän tutkimuksen perusteella.

Jonossa olevat kutsutaan kirjeitse. Kutsukirjeessä on ohje ajan peruuttamisesta ja uuden sopimisesta, mikäli ilmoitettu aika ei sovi. Kun hammashoitoloihin tulee peruutusaikoja, tavoittelemme jonossa olevia myös puhelimitse.

Sähköiset palvelut

Tekstiviestimuistutus varatusta vastaanottoajasta
Asiakas voi saada matkapuhelimeensa muistutusviestin varatusta ajasta. Viesti tulee varausta edeltävänä arkipäivänä. Muistutusviesti lähetetään niille asiakkaille, jotka ovat antaneet matkapuhelinnumeronsa. Alle 12-vuotiaille lapsille varatusta ajasta tulee ilmoitus vanhempien matkapuhelimeen.
Mahdollinen muistutuksen poisjääminen teknisistä tai muista syistä ei tarkoita ettei aikaa ole varattu, eikä se vapauta perumattoman poisjäännin maksusta.

Kansalaisen ajanvaraus

Hammaslääkärin, suuhygienistin ja hammashoitajan vastaanotolle varatun ajan voi tarkistaa ja perua netin kautta. Palvelun käyttöön tarvitaan verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne.
Alle 12-vuotiaan lapsen huoltaja voi tarkistaa ja perua lapselle varatun ajan palvelun kautta. Hammashoitajan vastaanotolle varatun ajan voi myös siirtää. Lasten puolesta asioivan huoltajan tiedot tulee olla potilastietojärjestelmän perustiedoissa. Palvelun käyttöön tarvitaan verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Mikäli asiakkaalla on meneillään hoito, johon tarvitaan useita käyntejä (protetiikka, oikomishoito) tai sovittu leikkauksellinen toimenpide, ajan peruutus tulee tehdä puhelimitse.

Hammashoitolan ajanvaraus


Postiosoite:

Suun terveydenhuolto

Keskushammashoitola

Keskuskatu 32 K, 60100 Seinäjoki