+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Sosiaali ja terveys » Terveyspalvelut » Sähköinen asiointi

Sähköinen asiointi

Verkossa voit varata terveydenhuollon vastaanottoaikoja, tarkastella voimassa olevia ajanvarauksiasi sekä siirtää ja perua aikoja.

Uutena palveluna voit tehdä kiireettömän asian puitteissa ajanvarauspyynnön.

Terveyskeskuksen sähköiset palvelut

Aikuisneuvolan terveydenhoitajan ajanvaraus

Aikuisneuvolasta voi varata lyhyemmän tai pidemmän ajan käynnin tarkoituksen mukaan.
Linkki ajanvaraukseen.

Ajanvarauspyyntö (kiireetön asia)

Voit tehdä kiireettömän asian puitteissa ajanvarauspyynnön. Ajanvarauspyynnön tekeminen ei vaadi kirjautumista tai tunnusten luomista, palvelun käyttöehtojen hyväksyminen riittää. Sinuun ollaan yhteydessä kolmen (3) arkipäivän kuluessa puhelimitse tai tekstiviestillä ja sinut ohjataan oikeaa hoitoon.
Linkki ajanvarauspyynnön tekemiseen.

Etätestauspalvelu (klamydia ja tippuri)

Klamydia- ja tippuritestin voi tehdä kotona (ohjeet palvelun käytöstä). Palveluun kirjaudutaan osoitteessa www.seinajoki.telelab.fi.

ForMarevan

Sähköinen palvelu Marevan-lääkityksen jatkohoito-ohjeista. Palvelu perustuu Forsante-teknologiaan. Palvelun käyttöönotosta tehdään erillinen sopimus.

Sopimus ForMarevan -palvelun käyttöönotosta (pdf, 0.08 Mt) Potilasohje ForMarevan -palvelun käytöstä (pdf, 0.18 Mt)

eOmahoitopalvelu

eOmahoitopalvelu on maksuton, suojatun Internet-yhteyden välityksellä toimiva asiointipalvelu Marevan lääkitystä käyttäville potilaille.

Palvelun käyttö loppuu 30.11.2017 mennessä. Tilalle tulee ForMarevan-palvelu, jonka käytöstä tehdään erillinen sopimus.
Ohje ja sopimus löytyvät yltä ForMarevan-kohdasta.

eOmahoitopalveluun pääset tästä.

Hammashoitolan ajanvaraus

Järjestelmän kautta voi tarkistaa ja perua varatun vastaanottoajan. Peruminen on tehtävä viimeistään aikaa edeltävänä päivänä klo 12 mennessä, muuten peritään sakkomaksu 51,40 €.
Linkki ajanvaraukseen.

Hoito- ja diabetestarvikejakelun ajanvaraus

Järjestelmän kautta voit varata vastaanottoajan. Jos olet uusi asiakas tai tarvikkeesi on muuttunut, varaa aika puhelimitse.
Linkki ajanvaraukseen.

Laboratorion ajanvarausjärjestelmä

Järjestelmän kautta voi varata näytteenottoaikoja keskussairaalan laboratorioon. Ajan varaaminen edellyttää terveyskeskuksen lähetettä näytteenottoon.
Seinäjoen kaupunki ostaa laboratoriopalvelut Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriltä, .

Lastenneuvolan terveydenhoitajan ajanvaraus

Ajan voi varata 2-6 -vuotiaan lapsen neuvolatarkastukseen.
Linkki ajanvaraukseen.

Lääkärin ajat Y-talossa

Voit tarkistaa ja perua lääkärinaikoja (perumismahdollisuus ei koske erikoislääkärin aikoja). Peruminen on tehtävä viimeistään aikaa edeltävänä päivänä klo 12 mennessä, muuten peritään sakkomaksu 51,40 €.
Linkki ajanvaraukseen.

Sairaanhoitajan ajat Y-talossa

Sairaanhoitajan vastaanotolle voi varata ajan.
Linkki ajanvaraukseen.

Opiskeluterveydenhuollon ajanvaraus

Opiskelija voi varata vastaanottoajan terveydenhoitajalle. Sähköinen ajanvaraus ei onnistu, mikäli aiempaa asiointia Seinäjoen terveyskeskuksen toimipisteissä ei ole.
Linkki ajanvaraukseen.


Sähköinen asiointi ei toimi Opera-selaimella.

Muut sähköiset palvelut

Omakanta
Omakannasta näet sähköiset reseptisi. Reseptin tiedoista näet, mihin asti resepti on voimassa ja onko siinä vielä lääkettä jäljellä. Palvelussa voit lähettää reseptin uusimispyynnön terveydenhuoltoon. Voit myös tulostaa yhteenvedon resepteistäsi.

Omakanta-palvelusta voit tarkastella myös terveystietojasi. Terveystiedot näkyvät palvelussa sen jälkeen kun terveydenhuollossa on alettu tallentaa tietoja Potilastiedon arkistoon.

Huoltaja näkee Omakannasta alle 10-vuotiaan lapsen tiedot. Edellytyksenä on, että aikuinen on lapsen huoltaja ja että lapsen terveystiedot on tallennettu Kanta-palveluihin. Huoltaja näkee lapsen terveystiedot ja sähköiset reseptit ja voi pyytää niiden uusimista. Lisäksi hän voi kuitata Potilastiedon arkistoa koskevan informaation saaduksi sekä antaa suostumuksen lapsen puolesta. Omakannasta näkee lapsen terveystiedot, jotka on tallennettu Kanta-palveluihin 1.8.2016 lähtien.
Omakantapalvelu


Potilaan ilmoitus haitta- tai vaaratapahtumasta

Haipro -järjestelmän kauttaa potilas, omainen tai läheinen voi tehdä terveyskeskukselle ilmoituksen potilaan kokemasta haitta- tai vaaratapahtumasta.
Ilmoitus haitta- tai vaaratapahtumasta