+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Sosiaali ja terveys » Terveyspalvelut » Lääkärien ja hoitajien vastaanotot

Lääkärien ja hoitajien vastaanotot

Aukioloaika ma-to 8-16, pe 8-15.30

Ajanvaraus ja tutkimustulosten tiedustelu, p. 06 425 8100

  • ajanvaraus ma - pe klo 8 - 15
  • laboratorio- ja tutkimustulosten tiedustelu ma - pe klo 10 - 15

Kiirevastaanotto KiVa, p. 06 425 5311

Kiirevastaanoton ajanvaraus on auki ma - pe klo 8 - 18 ja viikonloppuisin klo 10 - 17.

Lisätietoja kiirevastaanoton sivuilta (linkki).


Vastaanotolla on käytössä takaisinsoittojärjestelmä. Puhelinnumero tallentuu järjestelmään (ma - pe klo 8 - 14 välillä soitetut puhelut), kun olet valinnut tarvitsemaasi palvelua vastaavan numeron. Hoitaja soittaa takaisin saman päivän aikana.

Hoitaja tekee puhelimessa hoidon tarpeen arvion. Arvioinnin perusteella potilas saa kotihoito-ohjeet tai hänelle annetaan aika lääkärin, hoitajan tai fysioterapeutin vastaanotolle tai ohjataan tarvittaessa ensiapupäivystykseen.

Jos et voi saapua varatulle vastaanottoajalle, aika tulee aina perua. Peruuttamattomasta vastaanottoajasta perimme sakkomaksun.

Sähköiset ajanvarauspalvelut

Sairaanhoitajalle vastaanotolle voi varata ajan sähköisesti linkki ajanvaraukseen terveyteen liittyvissä asioissa sekä pieniä toimenpiteitä varten.

Lääkärin vastaanottoajan voi perua myös sähköisesti. Peruutus on tehtävä viimeistään vastaanottoaikaa edeltävänä päivänä klo 12 mennessä.

Ilmoittautuminen

Kaikille varatuille vastaanottoajoille ilmoittautuminen tapahtuu joustavasti sähköisellä lukijalaitteella käyttäen esim. Kela- tai ajokorttia. Lukijalaitteesta tulostuu paperinen ohje vastaanottohuoneen käytävästä ja huoneen numerosta.

Kiireetön ajanvarauspyyntö

Seinäjoen ja Isonkyrön asukkaat voivat tehdä kiireettömän asian puitteissa ajanvarauspyynnön sähköisesti milloin vain, mistä vain. Sinuun ollaan yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä puhelimitse tai tekstiviestillä ja sinut ohjataan oikeaa hoitoon.


Vastaanotot

Y-talo, 2 kerros

Koskenalantie 18

60220 Seinäjoki


Kiirevastaanotto KiVa
Y-talo, 1 kerros
Koskenalantie 18
60220 Seinäjoki

Isonkyrön terveysasema

Härkäkiventie 36

61500 Isokyrö