+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Sosiaali ja terveys » Terveyspalvelut » Kiirevastaanotto

Kiirevastaanotto

Seinäjoen terveyskeskuksen virka-ajan ulkopuolinen toiminta on muuttunut ajanvaraukselliseksi kiirevastaanotoksi. Kiirevastaanotot toimivat joka päivä klo 8 - 20 Y-talon 1. kerroksessa.

Seinäjoen terveyskeskuksen nykyinen ensiapupäivystys loppuu ja siirtyy Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin vastuulle. Keskussairaalan järjestämässä päivystyksessä hoidetaan vain päivystyksellistä hoitoa tarvitsevat potilaat, jotka on sairauden vuoksi hoidettava samana päivänä eikä hoitoa voida siirtää seuraavaan päivään.

Muut kiireelliset ja kiireettömät asiat hoidetaan terveyskeskuksessa. Terveyskeskukseen on varattava aika.

Kiirevastaanoton ajanvaraus

Terveyskeskuksen kiirevastaanoton ajanvarausnumero on 06 425 5311 ma-su klo 8 - 18. Iltaisin, viikonloppuisin ja juhlapyhinä ei ole mahdollista hoitaa kiireettömiä asioita.

Ei-kiireellinen asia

Ei-kiireellisissä asioissa ajanvaraus lääkärin ja hoitajan vastaanotolle sekä laboratoriokokeiden ja tutkimustulosten tiedustelu tapahtuvat edelleen numerosta 06 425 8100 ma - pe klo 10 - 15. Terveyskeskuksessa on myös mahdollista sähköiseen asiointiin nettisivujen kautta.

Kiirevastaanoton sijainti

Terveyskeskuksen kiirevastaanoton toiminta keskitetään Y-talon 1. kerrokseen. Sisäänkäynti ei ole päivystyksen liukuovista, vaan sen oikealla puolella olevasta kiirevastaanoton ovesta.

Vastaanotolle tullessa ilmoittaudutaan sähköisellä itseilmoittautumislaitteella, minkä jälkeen istutaan odotustilaan odottamaan kutsua vastaanotolle.Kiirevastaanotto KiVa

Koskenalantie 18, 60220 Seinäjoki
p. 06 425 5311, klo 8-20