+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Sosiaali ja terveys » Terveyspalvelut » Kaupunginsairaala » Potilaskoordinaattori

Potilaskoordinaattori

Potilaskoordinaattori kaupunginsairaalassa

Osastolle tulevien potilaiden koordinointi

Potilaskoordinaattori koordinoi terveyskeskuksen ja keskussairaalan päivystyksistä ja osastoilta kaupunginsairaalaan hoitoon tulevat potilaat yhteistyössä toiminnasta vastaavan lääkärin kanssa. Potilaskoordinaattori auttaa toteuttamaan potilassiirtoja siten, että kaupunginsairaalan osastoja ei tarpeettomasti käytetä hoitopaikkana tai kotiutusreittinä, ellei potilaalla ole sairaanhoidollista hoidon tarvetta. Potilaskoordinaattori auttaa toteuttamaan potilassiirtoja siten, että potilaat ohjautuvat suoraan potilaan hoidon kannalta tarkoituksenmukaisimpaan hoitopaikkaan.

Osastolta lähtevien potilaiden koordinointi

Potilaskoordinaattori osallistuu tarvittaessa kotiutusvaiheessa olevan potilaan hoidon tarpeen ja oikean hoitopaikan arviointiin ennen siirtoja. Potilaskoordinaattori huolehtii osaltaan hoitopaikkojen joustavasta järjestämisestä yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa.

Yhteyshenkilönä toimiminen

Potilaskoordinaattori toimii yhteyshenkilönä liittyen kaikkiin kaupunginsairaalaan tulevien ja sieltä lähtevien potilaiden potilassiirtoihin liittyvissä asioissa.


Potilaskoordinaattori
Seinäjoen kaupunginsairaala

Koskenalantie 18

60220 Seinäjoki

p. 044 418 1699, ma - pe klo 8 - 16