+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Sosiaali ja terveys » Terveyspalvelut » Ajankohtaista » Työpaikat » 2018 » Marraskuu » Avaruusporarin virat ja viransijaisuudet (terveyskeskushammaslääkäri)

Avaruusporarin virat ja viransijaisuudet (terveyskeskushammaslääkäri)

9.11.2018, klo 8:49

Seinäjoen terveyskeskuksessa on haettavana pe 14.12.2018 mennessä

2 terveyskeskushammaslääkärin virkaa ja terveyskeskushammaslääkärin viransijaisuuksia

Seinäjoen terveyskeskus huolehtii Seinäjoen ja Isonkyrön terveyspalveluista. Suun terveydenhuollossa työskentelee yli 80 ammattilaista. Virka-ajan ulkopuolinen päivystys hankitaan ostopalveluna.

Nyt haemme kahta terveyskeskushammaslääkäriä virkoihin, joiden alkusijoituspaikka on Keskushammashoitola. Toinen viroista on uusi. Hammaslääkärin tehtävänkuva on monipuolinen. Kelpoisuusvaatimuksena virkoihin on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys sekä hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito.

Lisäksi haemme sijaisia perhevapaisiin ja sijaisuuksien täyttämisessä otamme huomioon myös syventävän käytännön harjoittelijat.

Palvelusuhteen ehdot perustuvat KVTES:iin ja Lääkärisopimukseen, jota paikallinen sopimus täydentää. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Viroissa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka. Edellytämme myös tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Tiedustelut: johtava ylihammaslääkäri Marko Korhonen, p. 06 425 5400, 044 425 5401, marko.korhonenseinajoki.fi

Virkoja ja viransijaisuuksia haetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemukseen tulee liittää CV tai ansioluettelo.
Terveyskeskushammaslääkärin virka (työavain 203189)
Terveyskeskushammaslääkräin viransijaisuus (203211).

Tarvittaessa virkoja/viransijaisuuksia voi hakea kirjallisesti. Hakemus tulee toimittaa osoitteella Seinäjoen terveyskeskus, hallinto, johtava ylihammaslääkäri, Koskenalantie 18, 60220 Seinäjoki. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Seinäjoella 7.11.2018
johtava ylilääkäri


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja